Bancomat din Italia, distrus cu un ciocan şi o foarfecă de o româncă

Un bancomat din Italia a fost distrus cu un ciocan şi o foarfecă de o româncă. Femeia în vârstă de 38 de ani şi-a recunoscut fapta, iar în prezent se află în arest la domiciliu.

03 feb. 2021, 09:10
Bancomat din Italia, distrus cu un ciocan şi o foarfecă de o româncă
Bancomat din Italia, distrus cu un ciocan şi o foarfecă de o româncă

Bancomat din Italia, distrus cu ciocanul de o româncă. Femei a fost surprinsă de carabinieri în timp ce lovea cu ciocanul un bancomat situat pe via Vittorio Emanuele, Italia.

Bancomat din Italia, distrus cu ciocanul de o româncă

Carabinierii au fost sesizaţi că o femeie sparge cu ciocanul uşa unei bănci şi un bancomant situat pe via Vittorio Emanuele. Până când au sosit aceştia, românca a reuşit să distrugă şi uşa de sticlă de la intrarea în bancă. Potrivit presei locale, în urma percheziţiilor s-a constata că, pe lângă ciocan, femeia mai avea asupra sa şi o foarfecă, potrivit Rotalianul. 

Românca şi-a recunoscut fapta, dar nu a spus şi motivul care a determinat-o să recurgă la acest gest. Ea a fost arestat pentru furt şi dusă la audieri. În prezent, românca se află în arest la domiciliu.

Citeşte şi Cadavrul unui român decedat într-un accident de muncă în Italia, aruncat la groapa de gunoi

Românca din Italia care şi-a omorât prietena de 25 de ani, tot româncă de origine, a primit închisoare pe viaţă

Sentință maximă în Italia pentru Margareta Buffa, românca acuzată de uciderea prietenei ei, Nicoletta Indelicato, în vârstă de 25 de ani, și ea de origine română.

Românca a fost condamnată de judecătorii Curții din Trapani (sudul Italiei), care au anunțat sentința finală, luni, 1 februarie, la ora locală 17.00, potrivit. Instanța a dispus, pe lângă pedeapsa cu închisoarea și plata a câte 80.000 de euro cu titlul de daune pentru mama, tatăl și fratelei Nicolettei, prezenți în sală la momentul pronunțării sentinței. Și Margareta a asistat la citirea sentinței prin videoconferință din Închisoarea Agrigento, unde este închisă, conform Stiridiaspora.ro.

Citeşte şi Doi români arestaţi în Italia după ce au omorât un poliţist în timpul unui jaf la o bancă

Avocata româncei a declarat că va ataca sentința, întrucât crede în nevinovăția clientei sale. Nu de aceeași părere este și avocatul părții adverse.

„Acum este clar. Margareta este o escortă plătită și a dorit să o implice și pe Nicoletta în ringul ei de prostituție”, a declarat Giacomo Frazzitta, avocatul familiei Indelicato.

Ambele fete erau adoptate din România de familii de italieni și fuseseră prietene ani în șir. Potrivit unor martori, Margareta o folosise pe Nicoletta „ca bancomat”, până când, în cele din urmă, au intrat în conflict și decis să-i ia viața.

Medicii legiști au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara. În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr. Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a fost stropită cu benzină şi apoi incendiată.

Românca a avut și un complice în persoana lui Carmelo Bonetta, care a primit 30 de ani de închisoare după ce și-a recunoscut faptele.

Sursa foto: Rotalianul.

 


loading...
Partenerii noștri