BANCUL ZILEI: „Draga mea, orizontul este curat?”

Triunghiurile amoroase au fost întotdeauna un bun prijel de bancuri pentru români. 

24 nov. 2013, 15:48
BANCUL ZILEI: „Draga mea, orizontul este curat?”

DOVADA CA BARBATII AU CEI MAI BUNI PRIETENI!

Prietenia intre femei:
O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. A doua zi dimineata, i-a spus sotului sau ca a ramas peste noapte la o prietena foarte buna. Sotul suna 10 dintre cele mai bune prietene ale sotiei. Niciuna nu stia nimic despre asa ceva.

Prietenia intre barbati:
Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. A doua zi dimineata, i-a spus sotiei sale ca a ramas peste noapte la un prieten foarte bun. Sotia suna 10 dintre cei mai buni prieteni ale sotului. Opt dintre acestia au confirmat ca sotul a stat la ei peste noapte, iar doi au spus ca inca se mai afla acolo, dar ca e in baie.

***

Sotul si sotia acasa. Suna telefonul. Sotul ridica receptorul, asculta jumatate de minut, fara sa scoata un cuvant, apoi il pune in furca.
Sotia:
– Cine a fost?
Sotul:
– Probabil cineva de la Meteorologie a gresit numarul. A intrebat: „Draga mea, orizontul este curat?”

***

Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decat sotia.
Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba:
– Cine e fufa asta? – la care sotul raspunde calm:
– E amanta mea!
Sotia riposteaza pe un ton ucigas:
– Divortez! Ma mut inapoi la mama!
Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:
– Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.
Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:
– Cine-i tipa care a intrat cu Mitica?
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:
– Este Fifi, amanta lui.
Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:
– A noastra-i mai frumoasa!

 

***

– Tu, nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine?
– Mai, barbate ! Mancare buna ai?
– Am!
– Haine curate ai?
– Am!
– Azi noapte ti-a placut?
– Mi-a placut!
– Da’ ieri-seara ti-a placut ?
– Si inca cum!
– Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa?

***

In cadrul unui experiment international se trimit pe cate o insula pustie cate doi barbati si o femeie pentru un an de zile. La experiment participa doi englezi si o englezoaica, doi francezi si o frantuzoaica, doi rusi si o rusoaica. Dupa un an sunt intrebate femeile despre experienta pe care au avut-o si ce impresie au:
Englezoaica: – Ce sa spun, a fost relaxant, am citit toata ziua, am ascultat muzica.
– Bine dar cei doi gentlemani?
– Nu stiu, nu a fost nimeni sa ne prezinte, asa ca fiecare si-a petrecut timpul cum a crezut de cuviinta.
Frantuzoica: – Oo, a fost splendid, as repeta oricand experienta asta. Pentru o luna am fost nevasta lui Jan Pierre si amanta lui Jan Luc, si cealalta luna nevasta lui Jan Luc si amanta lui Jan Pierre, si a fost ceva de vis…!
Rusoica amarata, obosita, sictirita: – A fost un cosmar, a fost de groaza… Toata ziua ma regulau cand unul cand altul si seara faceau sedinta si ma criticau ca-s curva.