Bănel Nicoliţă a tăiat porcul, imagini de senzaţie cu fostul fotbalist al Stelei VIDEO

Fostul atacant al Stelei a dezvăluit momentele grele pe care le traversează şi a explicat, la un şorici, de ce a plecat în SUA.

15 dec. 2021, 20:53
Bănel Nicoliţă a tăiat porcul, imagini de senzaţie cu fostul fotbalist al Stelei VIDEO

Bănel Nicoliță, 36 de ani, unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a fostbalului românesc, ar avea mari datorii la cămătari. Fostul mijlocaș a ajuns în Statele Unite ale Americii  şi în Mexic, iar mai multe zvonuri despre activităţile sale la limita legii au apărut în presa din România.

Bănel Nicoliță a revenit în România. Ce face acum, după ce s-a spus că ar fi fugit din ţară din cauza datoriilor
Bănel patrona FC Făurei, formație din Liga 3, dar s-a lovit de mari probleme financiare după ce a investit 300.000 de euro în club fără să aibă niciun fel de profit. Acum, Bănel a revenit în ţară şi explică ce s-a întâmplat de fapt.

Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. „Vreau ca toată lumea să știe!”
În promo-ul emisiunii “Fiţă cu Adiţă”, care va apărea vineri, pe canalul YouTube “theXclusive”, Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece din România, după ce a divorţat de cea care i-a fost soţie până în 2020.

“Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi”, şi-a început Bănel Nicoliţă dezvăluirea.

Acesta a dezvăluit şi că revenirea în Făurei, oraşul natal, unde a preluat echipa locală, a fost una dintre marile lui greşeli, ducând chiar la divorţ. În plus, Bănel Nicoliţă a susţinut că nici în acest moment nu şi-a revenit după problemele avute.

“Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit aici şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”, a mai explicat Bănel Nicoliţă.

La finalul lunii octombrie, Bănel Nicoliță a confirmat că este plecat din țară, însă nu a precizat unde se află. De asemenea, el a negat problemele financiare. „Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni. Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează”, a declarat Bănel Nicoliță.