Bănel Nicoliţă a vrut să se sinucidă! „Voiam să mă duc cu maşina în primul stâlp!” VIDEO

Bănel Nicoliță a dezvăluit a vrut să se sinucidă după ce a marcat un autogol cu Real Madrid, pe vremea când era fotbalist la Steaua. Echipa sa pierdrut acel meci pe Santiago Bernabeu, în Champions League, iar unul dintre adversarii care l-au consolat a fost celebrul David Beckham.

04 oct. 2023, 09:08
Bănel Nicoliţă a vrut să se sinucidă! „Voiam să mă duc cu maşina în primul stâlp!” VIDEO
Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a vrut să se sinucidă! Pe 1 noiembrie 2006, Steaua, antrenată de Cosmin Olăroiu, pierdea la limită pe Santiago Bernabeu, scor 0-1, meci decis de un autogol al lui Bănel Nicoliță în minutul 69.

Citeşte şi: Momente de groază pentru Bănel Nicoliţă. „M-am trezit cu cinci maşini la mine la scară, la 12 noaptea! Erau vreo 60 de inşi!”

„Am plâns foarte mult atunci, numai eu știu prin câte am trecut. La un moment dat voiam să mă duc cu mașina în primul stâlp. Când am ajuns la 4 dimineața, aveam un Q 7 alb, m-am dus la Constanța… Până la urmă mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut greșeala! Aveam nevoie de ieșirea cu mașina să pot să mă regăsesc. Nu mai eram eu, era momentul ăla greu și știam bă… 20 și ceva de milioane.. autogol Bănel! Nu e ușor să gestionezi momentul și la o vârstă fragedă. Dar am avut colegii lângă mine, publicul, steliștii mei adevărați… aia mi-a dat putere”, a declarat Bănel Nicoliţă la podcast-ul Business Philosophy.

Citeşte şi: Bănel Nicoliţă regretă divorţul de fosta soţie: „Am luat decizii proaste”. Cum l-a chemat Băsescu la masă: „Unde e ălă micuţu’, bruneţel”

În schimb, mama lui s-a bucurat după autogolul lui din meciul cu Real Madrid. „Mama, săraca, în momentul când am dat autogol s-a bucurat crezând că am dat gol. I-am zis, nu, mamă, am greșit poarta”, a mai spus Bănel Nicoliţă.