Momente de groază pentru Bănel Nicoliţă. „M-am trezit cu cinci maşini la mine la scară, la 12 noaptea! Erau vreo 60 de inşi!”

Bănel Nicoliță (38 de ani), fost jucător la Steaua (FCSB) în perioada ianuarie 2005 - august 2011, a dezvăluit un episod neplăcut prin care a trecut după o înfrângere suferită în fața lui Dinamo, scor 2-4, în aprilie 2007. 

26 ian. 2023, 12:02
Momente de groază pentru Bănel Nicoliţă. „M-am trezit cu cinci maşini la mine la scară, la 12 noaptea! Erau vreo 60 de inşi!”
Momente de groază pentru Bănel Nicoliţă. "M-am trezit cu cinci maşini la mine la scară. Erau vreo 60 de inşi!"

Momente de groază pentru Bănel Nicoliţă. Fostul fotbalist al roş-albaştrilor a spus că la câteva ore de la fluierul de final al partidei, a fost aşteptat în fața blocului în care locuia în Prelungirea Ghencea, de cinci mașini pline cu ultrași steliști.

Citeşte şi: Bănel Nicoliţă face dezvăluiri şocante. Cum a fost şantajat de tatăl său: „Ce credeţi că a făcut?”

„M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4. Au marcat Niculescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi aşa mai departe.  Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila.  Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcați în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. Au coborât ei şi mi-au spus: „Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?”. Le-am şi spus: „Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?”. Am avut o discuţie.  Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo. Nu, am avut o discuţie cu ei. În spate au mai înjurat, dar cei din faţă nu”, a spus  Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Citeşte şi: Interviu memorabil cu Bănel Nicoliță! Dezvăluiri fabuloase despre fotbal, suferință, bani pierduți și divorț

Bănel Nicoliţă a câştigat două campionate, o Cupă şi o Supercupă ale României cu Steaua (FCSB) şi Cupa Ligii Franţei cu AS St. Etienne.