Bănel Nicoliţă regretă divorţul de fosta soţie: „Am luat decizii proste”. Cum l-a chemat Băsescu la masă: „Unde e ălă micuţu’, bruneţel”

Fotbalistul recunoaște că a pus cariera înaintea familiei, în timpul căsniciei: „Am renunțat la copiii mei, a fost o greșeală".

16 oct. 2022, 22:34
Bănel Nicoliţă regretă divorţul de fosta soţie: „Am luat decizii proste”. Cum l-a chemat Băsescu la masă: „Unde e ălă micuţu’, bruneţel”

Bănel Nicoliţă regretă că a pus fotbalul înaintea familiei, la doi ani de la divorț. A fost pasionat de acest sport încă de mic și a ajuns să joace ani la rând pentru echipa Steaua, dar și pentru echipa națională a României. Pasiunea pentru fotbal l-ar fi adus pe acesta în prag de divorț, deoarece el și soția sa s-au despărțit la ceva timp după ce el a început să finanțeze echipa de fotbal CS Făurei.

În cadrul unui interviu, Bănel Nicoliță a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în viața lui la momentul actual, dar a mărturisit că are și anumite regrete. Iată declarațiile făcute de acesta!

Vica Blochina, cucerită de caracterul şi personalitatea lui Bănel Nicoliţă. Fosta iubită a lui Piţurcă, dezvăluiri despre relaţia cu fostul fotbalist: „Am rămas şocată! Am petrecut o săptămână împreună”

Acum și-a deschis școala de fotbal și este extrem de încântat că va putea să formeze noi fotbaliști. Însă, situația pe care a avut-o cu CS Făurei nu o să o uite prea curând, întrucât atunci a renunțat la tot, chiar și la familie, pentru a-și îndeplini visul.

Recent, în cadrul unui interviu, fostul fotbalist de la Steaua a mărturisit că acum regretă că și-a pus fetițele și soția pe locul doi deoarece nu a ieșit nimic cum trebuie.

Da! Oamenii pot recunoaște, ei știu ce am făcut eu pentru acel oraș. În primul rând am renunțat la familia mea frumoasă, la copiii mei. Am renunțat la banii mei și la cariera mea de fotbalist! Pentru ce? Pentru mine nu mai există acel oraș, din toate punctele de vedere. Nu mai vreau să mai aud de nimic, nici de primar, nici de toată lumea. Au fost niște decizii proaste atunci. A fost o greșeală, e unul dintre regretele mele!”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Ciao.

Bănel Nicoliță, la masă cu Traian Băsescu: „A întrebat de mine. Unde e ălă micuțu’, brunețel”

Bănel Nicoliță a trăit un moment special din cariera sa de fotbalist și din viața sa în general, care l-a avut în prim-plan pe Traian Băsescu, pe vremea când acesta era Președintele României. Este cunoscut faptul că fostul președinte era un fan al fotbalului și a fost foarte apropiat de FCSB și Rapid în primăvara anului 2006.

Traian Băsescu era prezent la fiecare meci de pe teren propriu jucat de cele două echipe bucureștene, în acea perioadă. Iar cu ocazia marilor victorii obținute de cele două echipe românești, jucătorii au avut șansa de a sta și la masă cu președintele României. La o astfel de masă, Bănel Nicoliță a avut onoarea de a fi „solicitat” în mod special de Traian Băsescu. Fostul mijlocaș dreapta a povestit cum a decurs episodul și a dezvăluit că a fost extrem de încântat la acel moment.

Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ. Care sunt planurile lui de viitor: „Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”
Nu îmi venea să cred că pot să fiu acolo cu ei, la aceeași masă. A întrebat de mine ‘Unde e ăla micuțu’, brunețel?’. Am murit (n.r. râde)”, a povestit Bănel Nicoliță la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, emisiune ce va avea premiera pe data de 16 octombrie.

Crescut în condiții precare, într-o familie de etnie romă din Făurei, jud. Brăila, Bănel Nicoliță a reușit să se impună în elita sportului rege, grație pasiunii pentru fotbal, dar și prin foarte multă muncă. Și-a îndeplinit visul atunci când a ajuns să joace în Divizia A, în echipa de fotbal FC Steaua București, la vârsta de 19 ani. A ajuns să joace în campionatul francez de fotbal, AS Saint-Étienne și Football Club de Nantes, Liga I, dar accidentările dese l-au determinat pe fotbalistul român să se întoarcă în țară.