Bănel Nicoliță, mărturisiri dureroase despre copilăria sa. Fostul jucător de la FSCB își aduce aminte de sărbători cu amărăciune: ”Nu am știut ce înseamnă Moș Crăciun”

Bănel Nicoliță a făcut câteva mărturisiri legate de copilăria sa. Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre momentele cutremurătoare din copilărie, amintindu-și de sărbătorile de iarnă, care nu erau cele mai frumoase.

24 dec. 2023, 18:19
Bănel Nicoliță, mărturisiri dureroase despre copilăria sa. Fostul jucător de la FSCB își aduce aminte de sărbători cu amărăciune: ”Nu am știut ce înseamnă Moș Crăciun”
Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliță nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români.

Citește și Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fosta soție. Sportivul și-a refăcut viața după căsnicia eșuată: „Asta înseamnă să iubești”

Bănel Nicoliță a pornit de la un nivel modest, fostul jucător de la FCSB a ajuns să joace pe cele mai mari stadioane ale Europei și este un model demn de urmat pentru toți tinerii sportivi, fiind foarte apreciat în rândul acestora.

Recent, fostul jucător a oferit un interviu și a mărturisit faptul că, din cauza situației materiale, familia sa nu și-a permis să cumpere un brad de Crăciun sau să ofere cadouri, în timpul în care acesta era doar un copil.

”Încercam să râd și să zâmbesc”

De asemenea, fostul jucător de la FCSB spus și că își nu le spunea adevărul prietenilor, pentru a „nu se face de râs”.

„Situația mea financiară nu-mi dădea să am ceva extraordinar! N-am știut ce înseamnă să ai un brad în casă până la 16 ani, un cadou sub brad, n-am știut ce înseamnă să vină Moș Crăciun la mine.

Au fost lucruri foarte dureroase, dar am fost un om puternic. Mi-a fost greu să privesc alți copiii, care veneau la școală sau cu care ieșeam pe stradă…

Îmi spuneau că la ei a venit Moșu’ și eu știam că la mine n-a venit. Mă întrebau și pe mine dacă a venit Moș Crăciun, iar eu le spuneam că a venit și la mine. Asta ca să nu mă fac de râs sau să pic într-o situație penibilă”, a spus fostul jucător, potrivit Iamsport.ro.

Citește și Bănel Nicoliță, ambițios și după retragerea din fotbal: din ce face bani fostul jucător al naționalei în 2023

Printre altele, Bănel Nicoliță a precizat și că încerca să mascheze suferința, astfel că, și-a găsit puterea să zâmbească de fiecare dată, deși nu avea prea multe motive.

Încercam să râd și să zâmbesc, iar gândul meu era că într-o zi voi deveni cineva și atunci îmi voi oferi singur cadouri. La fel și pentru familia mea. Când am ajuns în Liga a 2-a, mi-am permis să am banii mei, să ofer cadouri din banii mei părinților, să le iau ceva de sărbători”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit iamsport.ro.