Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ. Care sunt planurile lui de viitor: „Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”

Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ. Fostul fotbalist, în vârstă de 37 de ani a povestit de ce a renunțat la proiectul de la Făurei și ce își dorește să facă în viitor. Nicoliță nu renunță la sportul care l-a consacrat și va deschide o școală de fotbal care-i va purta numele. 

01 apr. 2022, 08:23
Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ. Care sunt planurile lui de viitor: „Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”
Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ

Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ. Fostul mijlocaș al Stelei București (actuala FCSB) a reușit să își ducă echipa din orașul natal până în Liga 3, dar fără sprijinul autorităților locale, lui Nicoliță i-a fost greu să mai susțină echipa.

Bănel Nicoliţă, viaţă după divorţ

Nu mai aveam bani de nimic și atunci a trebuit să iau atitudine. M-am întâlnit cu domnul primar, mi-a spus că va încerca să ne ajute. Eu din vară nu voi mai merge acolo. Mi-am băgat și familia, și prietenii și degeaba. Cu siguranță că mă doare sufletul, pentru că e ca o afacere. Eu am vrut să promovez mulți copii.

Mă bucur că obiectiv este Școala de Fotbal Bănel Nicoliță. Dacă vreți să aduceți copiii, eu voi fi antrenor, o să-i ajut să ajungă fotbaliști mari. De săptămâna viitoare voi fi alături de copilași, să-i antrenez”,  a spus Bănel Nicoliţă, într-un interviu pentru emisiunea La Măruță.

Fostul internațional a povestit și despre fetele sale: „Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătoase. Sunt bucuros că cea mică merge la gimnastică, la Steaua. Cea mare încă nu s-a hotărât.” Bănel nu a dorit să dea mai multe detalii despre viața privată, dar a spus: „Sunt fericit. Mi-am găsit liniștea”.

Citeşte şi: Bănel Nicoliță s-a iubit cu o vedetă de top! „Era milionară! Nu am agățat-o, am fost agățat!” VIDEO

Bănel Nicoliţă a refuzat o sumă-record pentru a participa la Survivor

Producătorii show-ului de la Pro TV au dorit un duel de zile mari între Steaua și Rapid. Bănel Nicoliță trebuia să reprezinte tabăra roș albaștrilor, în timp ce de la giuleșteni s-au înţeles cu Robert Niță.

Pro TV l-a ademenit pe Bănel Nicoliță cu nu mai puțin de 20.000 de euro pe lună, adică 5.000 de euro pentru fiecare săptămână în care ar fi rezistat în Republica Dominicană, în disputa dintre Faimoși și Războinici.

Fosta vedetă din Ghencea le-a stricat planurile şefilor de la Pro TV şi a refuzat pentru al doilea an consecutiv oferta de a merge în Republica Dominicană! Potrivit Fanatik, Bănel Nicoliță le-a spus prietenilor că nici nu concepe să apară la TV în emisiuni de divertisment, ci că vrea să-și construiască o carieră în fotbal ca antrenor.