Bănel Nicoliţă va fi executat silit. Ce datorii a ajuns să aibă acum fostul fotbalist de la Steaua şi de la Naţională

Lovitură teribilă primită de Bănel Nicoliţă! Fostul fotbalist va fi executat silit după ce judecătorii l-au obligat să îşi achite factura la energie electrică, în valoare de 800 de lei, la care se adaugă şi penalităţile de întârziere.

08 mart. 2023, 12:18
Bănel Nicoliţă va fi executat silit. Ce datorii a ajuns să aibă acum fostul fotbalist de la Steaua şi de la Naţională
Bănel Nicoliţă va fi executat silit. Ce datorii a ajuns să aibă acum fostul fotbalist de la Steaua şi de la Naţională

Bănel Nicoliţă va fi executat silit. Fostul fotbalist de la Steaua, FC Nantes, AS St, Etienne şi naţionala României a ajuns într-o situaţie ruşinoasă, decizia judecătorilor din Cornetu fiind una definitivă, după ce fostul internaţional a decis să facă apel, scrie SpyNews: „Admite cererea de valoare redusă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 804,16 de lei reprezentând contravaloare energie electrică, la care se adaugă suma de 157,61 de lei, reprezentând penalități de întârziere contractuale. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie”.

Citeşte şi: Momente de groază pentru Bănel Nicoliţă. „M-am trezit cu cinci maşini la mine la scară, la 12 noaptea! Erau vreo 60 de inşi!”

Bănel Nicoliţă s-a aflat într-o situație similară și în urmă cu mai mulţi ani, când o companie de telefonie mobilă l-a acuzat că a luat terminale de ultimă generație, în valoare de aproape 7.000 de euro, pe care nu le-a plătit. Potrivit unor surse din anturajul fostului fotbalist, citate de SpyNews, acesta ar fi semnat, la sfârșitul anului 2018, un contract, pe firma sa, cu o companie de telefonie mobilă. Bănel Nicoliţă s-ar fi înțeles să facă un contract pentru 17 numere de telefon, pentru care urma să achite o factură lunară în valoare totală de 300 de euro, fără TVA. Însă n-a mai plătit.

Citeşte şi: Hoţii i-au furat lui Bănel Nicoliță cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali. „Mi-au spart casa de patru ori!”

De asemenea, Bănel Nicoliţă a fost executat silit de un fost polițist de la care împrumutase peste 80.000 de euro. Cum a ajuns un ofițer în rezervă din Poliția Română să-l împrumute cu zeci de mii de euro pe celebrul fotbalist Bănel Nicoliță – în condițiile în care, conform actelor, el avea un salariu de 3.000 de lei, era înglodat în datorii, iar singura casă pe care o deținea era închiriată unor alte persoane – nu se știe.