Hoţii i-au furat lui Bănel Nicoliță cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali. „Mi-au spart casa de patru ori!”

Bănel Nicoliţă a fost eroul celor de la FCSB (Steaua pe atunci) în celebra "dublă" din sferturile de finală ale Europa league cu Rapid. A marcat golul care a decis calificarea echipei sale şi a primit un cadou pe măsură de las Gigi Becali.

07 apr. 2022, 12:20
Hoţii i-au furat lui Bănel Nicoliță cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali. „Mi-au spart casa de patru ori!”
Hoţii i-au furat lui Bănel Nicoliță cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali

Hoţii i-au furat lui Bănel Nicoliță cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali. Fostul jucător al celor de la FCSB (Steaua) a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali după calificarea în semifinalele Europa League.

Hoţii i-au furat lui Bănel Nicoliță cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali. „Mi-au spart casa de patru ori!”

FCSB şi Rapid au remizat în Ghencea, după ce în tur a fost 1-1, goluri marcate de Bănel Nicoliţă şi, respectiv, Viorel Moldovan. FCSB s-a calificat fatorită golului marcat în deplasare, iar Bănel Nicoliţă a devenit preferatul lui Gigi Becali.

„Când am aflat că jucăm cu Rapid, nu mai dormeam. Mă trezeam noaptea din somn și mă gândeam la suporteri: dacă pierdem și Rapid joacă semifinala și noi nu jucăm? Una din noi putea să joace finala, lejer! „, a spus Bănel Nicoliţă, care a primit de la Gigi Becali un ceas de lux.

Drama fără sfârșit a lui Bănel Nicoliţă. „Nu sunt bani de benzină, de mese, de nimic!”

Când juca în Franţa, la AS St, Etienne, internaționalul român a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali. „Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți. A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!”, a declarat Bănel Nicoliță pentru Antena Sport.

Bănel Nicoliță s-a iubit cu o vedetă de top! „Era milionară! Nu am agățat-o, am fost agățat!” VIDEO

„Eu dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România… sincer. Și sunt mulți foști colegi de-ai mei care ar putea să joace. Pot să vin din urmă cu o viteză de nici nu îți dai seama”, a mai spus Bănel Nicoliţă.