Bănel Nicoliță s-a iubit cu o vedetă de top! „Era milionară! Nu am agățat-o, am fost agățat!” VIDEO

Bănel Nicoliță (36 de ani) a făcut mai multe dezvăluiri picante dion perioada în care a jucat în Franţa, pentru AS St. Etienne şi FC Nantes, la podcast-ul celebrului vlogger Adrian Voicu.

20 dec. 2021, 16:55
Bănel Nicoliță s-a iubit cu o vedetă de top! „Era milionară! Nu am agățat-o, am fost agățat!” VIDEO

Bănel Nicoliță s-a iubit cu o vedetă de top! Adrian Voicu a stat de vorbă cu fostul fotbalist despre viața și cariera acestuia, într-un material publicat pe YouTube.

Bănel Nicoliță s-a iubit cu o vedetă de top! „Tu crezi că eu sunt urât? Nu am agățat-o, am fost agățat!”

Cea mai picantă dezvăluire a venit din perioada în care Bănel Nicoliță era în vârf de formă și evolua în liga franceză la AS St. Etienne, echipă care l-a cumpărat de la Steaua în 2011. Adrian Voicu a relatat ce i s-a întâmplat atunci când s-a aflat în vizită la locuința lui Bănel Nicoliţă: „La un moment dat, bate cineva la ușă. Deschid ușa… vă dau cuvântul de onoare, era o algeriancă, cred că între primele 10 cele mai frumoase femei pe care le-am văzut în viață. Am crezut că a greșit casa. Mă întreabă: „Bănel e acasă?”. M-am gândit că sunt prieteni, aia era mare vedetă locală, avea ditamai Porsche-ul în vremea aia! Vine Bănel, direct, mare sărut în fața mea! Atunci mi-am dat seama că trebuie să fac ceva în viață!”.

Bănel Nicoliţă, despre divorţ: „Cea mai mare greşeală a fost că am venit la Făurei. Casa i-a rămas soţiei”

Bănel Nicoliță a răspuns zâmbind: „Tu crezi că eu sunt urât? Nu am agățat-o, am fost agățat! Fiind fotbalist bun, am mers într-un club și am cunoscut-o acolo. Era milionară!”.

Bănel Nicoliţă a tăiat porcul, imagini de senzaţie cu fostul fotbalist al Stelei VIDEO