Drama NEŞTIUTĂ trăită de BĂNEL NICOLIŢĂ în FRANŢA

BANEL NICOLITA. Internationalul roman BANEL NICOLITA a marcat acum doua zile primul sau gol pentru FC Nantes, dar lucrurile nu sunt tocmai in regula pentru fotbalist. BANEL NICOLITA a vorbit despre drama traita in ultimul an in Franta.

22 apr. 2014, 14:05
Drama NEŞTIUTĂ trăită de BĂNEL NICOLIŢĂ în FRANŢA

BANEL NICOLITA. Desi este apreciat de public, BANEL NICOLITA prinde rar echipa, motiv pentru care vrea sa plece la alta echipa. BANEL NICOLITA se gandeste la un contract in Anglia.

„Cand am intrat, am dat tot ceea ce s-a putut. Din pacate stau mai mult pe banca de rezerve. Nu sunt accidentat, ma antrenez zilnic cu prima echipa. Insa, antrenorul nu ma foloseste pe teren. Este decizia lui si o respect. Am vorbit cu conducerea echipei, bineinteles. Insa, eu nu sunt genul de om care sa se certe. Eu imi respect superiorii, colegii. Daca nu este nevoie de mine, plec. Nu cred ca se mai pune problema sa raman la Nantes. Mi-as dori sa evoluez la o echipa din Anglia”, a declarat BANEL NICOLITA pentru cancan.ro.

Singura raza de soare a lui BANEL NICOLITA este fiica sa.

„Ma luminez la fata atunci cand o vad, oricat de suparat as fi. Este o minunatie de copil, care nu ne-a facut nici o problema. Vreau sa mai fac copii, nu ma limitez la unul singur. Eu am crescut intr-o familie cu multi frati, stiu ce inseamna sa ai ajutor”, a mai spus BANEL NICOLITA.

BANEL NICOLITA evolueaza in acest sezon la FC Nantes, unde este imprumutat de AS Saint Etienne.