Situaţie DISPERATĂ pentru Bănel Nicoliţă. ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ din Franţa

Împrumutat în acest sezon cu opţiune de cumpărare la FC Nantes de la altă echipă franceză, Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă vrea să rămână la actuala sa formaţie, dar are o problemă cu agentul său, relatează portalul 20minutes.fr.

20 mai 2014, 14:52
Situaţie DISPERATĂ pentru Bănel Nicoliţă. ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ din Franţa

Preşedintele lui Nantes, Waldemar Kita, a declarat că vrea să-i păstreze pe jucătorii importanţi ai echipei, inclusiv pe Nicoliţă, aceasta şi în condiţiile în care clubul are interdicţie de a face transferuri în următoarele două perioade de mercato. FIFA şi Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) au considerat că Nantes a recrutat în februarie 2012 un jucător, Ismael Bangoura, aflat în momentul respectiv sub contract cu altă grupare, Al-Nasr din Emiratele Arabe Unite.

Conform portalului citat, Nicoliţă ar vrea să rămână la Nantes, dar există o problemă cu agentul său. Antrenorul lui Nantes, Michel Der Zakarian, doreşte să-l păstreze pe internaţionalul român.

Preşedintele Kita s-a declarat mulţumit de parcursul echipei în sezonul recent încheiat. Echipa, nou-promovată, s-a clasat pe locul 13 în Ligue 1, după ce a avut ca obiectiv evitarea retrogradării.

Nicoliţă a jucat 17 meciuri de campionat pentru Nantes, marcând un gol. Internaţionalul român a depăşit o perioadă mai slabă şi a avut evoluţii apreciate în această primăvară.

Nicoliţă, 29 de ani, evoluează în Franţa din 2011, când a semnat cu Saint-Etienne.