Bani mai mulţi pentru profesori, cine primeşte SPOR DE SUPRASOLICITARE

Publicat: Vineri, 05 Aprilie 2019 11:34 // Actualizat: Vineri, 05 Aprilie 2019 11:34 // Sursa: romaniatv.net

Autoritățile vin cu o nouă propunere legislativă care vizează acordarea de sporuri de suprasolicitare pentru tot personalul didactic.

BANI PROFESORI. Pe masa senatorilor, sub procedură de urgență se află în dezbatere un proiect referitor la acordarea sporului de suprasolicitare neuropsihică, de 10% din salariul de bază, pentru tot personalul didactic. Potrivit legestart.ro, sporul este luat doar de profesori, managerii de instituții școlare nu pot beneficia de acest lucru, deoarece lege nu le permite. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 apr 14:33
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Am primit un tel cu 409 la sfarsit si am fost sfatuita sa depun cerere de ajutor la agentia de munca fara sa muncesc deloc,ca primesc ca am nevoie de ajutor si ca primesc 409 Euro fix banii de chirie si dau si la altii ca eu sunt viata.E fals iar.A mai zis ca ei sunt Strom si ca ar cauta Strassenbahn 21 adica pe mine,ca mi-a facut contract sa predau 4 ore pe sapt timp de 21 de zile dupa care tbuie sa le platesc din ajutorul de la ag de munca,temporar,micsorat,platit cu sange,cu batai,ca Au adica au bunuri sau zic au ca-i doare,cu foarte multe. .E fals iar.
1
EUR
4.8344
RON
14 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H