Banii n-aduc fericirea! După ce a câștigat 3,8 milioane de euro la Loto, Mihai Cazacu a avut parte doar de necazuri, apoi a murit

Mihai Cazacu, milionarul de la Loto, a murit la vârsta de 51 de ani. Bărbatul a devenit cunoscut în 2008, după ce a câștigat suma impresionantă de 3,8 milioane de euro.

23 sept. 2023, 18:10
Banii n-aduc fericirea! După ce a câștigat 3,8 milioane de euro la Loto, Mihai Cazacu a avut parte doar de necazuri, apoi a murit
A murit Mihai Cazacu, ieșeanul devenit milionar după ce a câștigat la Loto

Mihai Cazacu, câștigătorul de la Loto 6/49, a murit în data de 20 septembrie 2023, la 51 de ani, în urma unui stop-cardiac. Deși câștigase o avere, a sfârșit prin a pierdetoți banii și a fost condamnat la închisoare după comiterea mai multor infracțiuni.

În anul 2008, Mihai Cazacu a crezut că este cel mai norocos om. A ghicit cele șase numere câștigătoare la Loto 6/49, iar acest lucru i-a adus în conturi 3,8 milioane de euro Norocul s-a transformat în coșmarul vieții lui. De atunci, bărbatul a avut parte doar de necazuri.

Citește și: Maria Ghiorghiu a fost casieriță la Loteria Română înainte de a fi prezicătoare. Ce s-a întâmplat după ce a visat cele 6 numere la 6/49

În 2013, acesta a vut probleme cu legea, atunci când a fost prind conducând sub influența alcoolului și a refuzat testul de alcoolemie. Mai apoi a recunoscut că consumase alcool. Mihai Cazacu a fost depistat cu o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge. Potrivit specialiștilor, organismul uman cedează la o alcoolemie de 2,5 mg/l alcool pur în sânge, iar omul poate intra în comă sau chiar deceda la o astfel de cantitate de alcool ingerată.

„Nu, domnule, nu pot să fac test! Am probleme cu astmul, cu ceva. La spital merg, dar cu maşina mea. De unde ştiţi dumneavoastră că eu sunt într-o stare vădită de ebrietate? Şi dumneavoastră, dacă beţi mâine o bere, este posibil să emanaţi halena alcoolică, ca mine. Am consumat băuturi alcoolice. O jumătate de pahar de bere. Am să îmi sun avocatul”, a spus Mihai Cazacu la acea vreme, notează bzi.

Citește și: Numerele norocoase la Loto 6/49. Mihai Voropchievici ştie ce trebuie să mizezi pentru a lua marele pot

Problemele cu legea nu s-au oprit aici. Bărbatul a avut mai multe firme care au fost implicate într-o rețea de evaziune fiscală. În 2019, Fiscul l-a băgat în insolvență. Firmel care, cel puțin în teorie, se ocupau de comerțul cu animale și materiale de construcții, au efectuat operațiuni fictive de zeci de milioane de euro în doar câțiva ani, cauzând daune semnificative bugetului statului.

Rețeaua de evaziune fiscală a fost descoperită după ce firma de construcții deținută de Cazacu a fost controlată de ANAF.