Bar tematic inspirat din „Indiana Jones”, amenajat în Disneyland Orlando

Compania Disney va amenaja un local tematic inspirat din scenele filmului de aventuri 'Indiana Jones' în parcul Disneyland din Orlando, au anunțat responsabili ai companiei, scrie UPI.com.

15 mai 2015, 07:13
Bar tematic inspirat din „Indiana Jones”, amenajat în Disneyland Orlando

Barul tematic va putea găzdui 150 de persoane și va fi inspirat din barul aflat în hangarul lui Jock Lindsey din seria ‘Indiana Jones’, potrivit anunțului postat pe blogul parcului Disney, informează Agerpres. Fanii seriei Indiana Jones și-l amintesc pe pilotul Jock Lindsey, cel care l-a salvat pe Jones în filmul ‘Raiders of the Lost Ark’ (1981), regizat de Steven Spielberg, cu Harrison Ford, Karen Allen și Paul Freeman în rolurile principale.

Vizitatorii vor putea comanda diferite feluri de mâncare care vor purta denumirile unor actori renumiți ai seriei Indiana Jones sau ale unor scene din film.

‘În camera principală a localului vizitatorii vor descoperi un bar generos decorat tematic cu elemente specifice aviației, postere clasice de călătorii și elemente de legătură între personajele Jock, Indy și camarazii lor de aventuri din film’, se mai precizează în comunicatul postat pe blog de reprezentanții Disney.

Construcția localului a început deja și se așteaptă să-și deschidă ușile spre sfârșitul acestui an.