Barack Obama a ieşit învingător în ultima dezbatere electorală televizată cu Mitt Romney

Un sondaj realizat de CNN/ORC International Poll dupa dezbaterea prezidentiala de luni arata ca cei care au urmarit aceasta confruntare televizata între Barack Obama si Mitt Romney nu au identificat un câstigator clar, dar presedintele a înregistrat un usor avans în fata adversarului sau.

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 05:37
Barack Obama a ieşit învingător în ultima dezbatere electorală televizată cu Mitt Romney

48% dintre telespectatorii dezbaterii consideră că Obama a câstigat dezbaterea, iar 40% Romney, marja de eroare fiind de plus sau minus 4,5 la sută.

Majoritatea, respectiv 59%, considera ca Obama a fost mai bun decât se aşteptau, în timp ce 15% cred că a fost mai slab, iar 23% cred că s-a comportat conform aşteptarilor lor.

Romney a depasit asteptarile a 44 la suta dintre telespectatori, în timp ce 26 la suta cred ca acesta a fost mai slab decât se asteptau, iar 26 la suta considera ca s-a comportat conform asteptarilor lor.

Sondajul CNN realizat dupa prima dezbatere prezidentiala arata ca doua din trei alegatori cred ca Romney a câstigat prima runda, în timp ce unul din patru îl crediteaza cu victoria pe Obama. În a doua dezbatere, parerile telespectatorilor au fost împartite, între 46 la suta pentru Obama si 39 la suta pentru Romney, iar diferenta de sapte puncte s-a încadrat în marja de eroare a sondajului, de plus sau minus 4,5 puncte.