Barack Obama: Merit un nou mandat, dar nu am terminat încă VIDEO

Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat că merită un nou mandat la Casa Albă. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu acordat NBC, în contextul în care popularitatea sa a trecut de 50% în sondaje pentru prima dată din mai 2011.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 10:37
Barack Obama: Merit un nou mandat, dar nu am terminat încă VIDEO

Sondajele de opinie arată şi că Obama îl va surclasa pe candidatul republican Mitt Romney.

Interviul lui Barack Obama a fost difuzat înainte de Super Bowl, cel mai urmărit eveniment televizat al anului din America.

Declaraţiile preşedintelui SUA se suprapun şi cu anunţul că rata şomajului a scăzut semnificativ, ceea ce i-a făcut pe analişti să creadă că şansele lui Barack Obama la câştigarea unui nou mandat la Casa Albă s-au îmbunătăţit, potrivit BBC News.

„Merit un nou mandat, dar nu am terminat încă”, a precizat Obama. „Am creat 3.7 milioane de locuri de muncă în ultimele 23 de luni. Am creat cele mai multe locuri de muncă din 2005, cele mai multe locuri de muncă în domeniul industrial din 1990, dar nu am terminat”, a spus acesta.

„O să-mi dau silinţa în continuare, o să fiu perseverent. Şi ştiţi ce? Chestia cu a fi preşedinte este că devii mai bun pe măsură ce trece timpul”, a mai declarat Obama.