BARBAR. Manualele din şcolile arabe îi învaţă pe elevi că evreii şi homosexualii trebuie exterminaţi

Elevii de clasele a IX-a şi a X-a din Arabia Saudită sunt învăţaţi la şcoală cum să taie corect mâinile şi picioarele hoţilor, după legea Sharia. Manualele, plătite de guvernul saudit le spun copiilor că evreii trebuie exterminaţi, iar homosexualii omorâţi, potrivit dailymail.co.uk..

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 09:52
BARBAR. Manualele din şcolile arabe îi învaţă pe elevi că evreii şi homosexualii trebuie exterminaţi

Ediţiile recente au fost obţinute de Institute for Gulf Affairs din Washington. „Acesta este începutul tuturor actelor de terorism”, a declarat, pentru Fox News, Ali Al-Ahmed, directorul institutului.

În manualul de clasa a IX-a elevii sunt învăţaţi că anihilarea evreilor este o necesitate imperioasă. „Momentul judecăţii nu va veni până când musulmanii nu vor lupta cu evreii şi îi vor ucide. Este un evreu în spatele meu şi îl ucid”, arată un text din manual.

Potrivit acestor traduceri, femeile sunt descrise ca fiind slabe şi responsabile. Al-Ahmed a mai spus că aceste texte spun că homosexualii trebuie ucişi pentru că reprezintă un pericol pentru societate. „Dacă îi înveţi asemenea lucruri pe şase milioane de copii, dacă le inculci asemenea idei la această vârstă, nu este de mirare că avem atât de multe atacuri kamikaze”, a mai spus directorul institutului.

Ambasada Arabiei Saudite la Washington a întârziat să comenteze acest eveniment.