Bărbat arestat preventiv, închis intenţionat într-o celulă cu un bolnav COVID

Un bărbat arestat preventiv a fost închis intenţionat într-o celulă cu un bolnav de coronavirus. Procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 6 au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

02 apr. 2021, 13:31
Bărbat arestat preventiv, închis intenţionat într-o celulă cu un bolnav COVID
Bărbat arestat preventiv, închis intenţionat într-o celulă cu un bolnav COVID

Bărbat arestat preventiv, închis intenţionat într-o celulă cu un bolnav COVID. Incidentul s-a petrecut la Arestul Central din Capitală.

Bărbat arestat preventiv, închis intenţionat într-o celulă cu un bolnav COVID. A fost deschis dosar penal

Citeşte şi Poliţist înjunghiat într-o secţie din Capitală. Atacatorul a făcut înainte un Live pe Facebook: „Poliția moare, stați să vedeți”

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 6 anunţă că au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în urma unei plângeri formulate de avocatul unui bărbat arestat. Persoana arestată ar fi fost plasată intenţional într-o încăpere alături de un suspenct de COVID-19, ulterior confirmat pozitiv.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a fost înregistrat la data de 31.03.2021, dosarul penal nr. 2253/P/2021, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 Cp.

La data de 25.03.2021 s-a înregistrat plângerea formulată, prin avocat, de către o persoană de sex masculin, arestată preventiv, cu privire la faptul că la centrul de reţinere şi arestare preventivă din Bucureşti unde a fost condus, a fost introdus într-o cameră împreună cu o altă persoană arestată preventiv, suspectată a fi infectată cu Covid 19, ulterior confirmată pozitiv cu această infecţie.

Urmare a sesizării înregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate”, anunţă Parchetul Judecătoriei Sector 6.

Citeşte şi Ciprian Napi, regim special în Arestul Central. Ce se întâmplă acum cu presupusul ucigaş al lui Emi Pian

GAFĂ la Arestul Central. Bărbat acuzat de proxenetism, eliberat din greşeală

Polițiști din cadrul Serviciului Independent Reținere și Arestare Preventivă au pus în libertate un bărbat, care se afla sub măsura arestarii preventive pentru proxenetism. Între timp, deţinutul a fost prins şi se află în custodia Poliţiei.

Persoana a fost eliberată la momentul în care se împlinea termenul de 24 de ore de la emiterea ordonanței de reținere, deși între timp a fost arestat.

„Se efectuează demersuri pentru reîncarcerare. Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus verificări, prin structura de control intern, cu privire la acest incident”, a transmis Politia Capitalei.