Bărbat bănuit de tâlhărie, prins cu focuri de armă la marginea Capitalei. A agresat un copil pe stradă

Un bărbat bănuit că ar fi furat telefonul mobil al unui minor, prin acte de violență, în plină stradă. Polițiștii din Capitală l-au identificat pe hoț într-o localitate de lângă București, dar bărbatul a încercat să fugă. Polițiștii au executat mai multe focuri de armă, fără a fi rănită vreo persoană. Hoțul a fost reținut de poliție.

29 dec. 2021, 09:25
Bărbat bănuit de tâlhărie, prins cu focuri de armă la marginea Capitalei. A agresat un copil pe stradă

Un bărbat bănuit de tâlhărie a fost prins seara trecută cu focuri de armă la marginea Capitalei. Bărbatul în vârstă de 31 de ani ar fi tâlhărit prin violenţă pe stradă un copil în seara de 9 decembrie. Hoţul i-a furat telefonul mobil.

„Cel în cauză, a fost găsit pe raza unei localități limitrofe Bucureștiului, iar la momentul în care a fost somat, suspectul a fugit, fiind executate mai multe focuri de armă, în plan vertical – fără a fi rănită vreo persoană sau produse pagube materiale”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Coşmar pentru un bărbat din Botoşani, călcat de maşină. Părinţii nu-l primesc după ce a stat o lună în spital. „Să vină acasă sănătos”

Bărbatul a fost prins și imobilizat fiind condus la sediul Secției 12 Poliție pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Crimă cumplită în Dâmbovița. Un bărbat și-a ucis soția apoi și-a recunoscut fapta după ce s-a răsturnat cu mașina pe drumul național

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


loading...
Partenerii noștri