Bărbat bătut crunt în curtea spitalului. Scene şocante în faţa agenţilor de pază: „Ce treaba am eu cu domnul?”

Un bărbat a fost bătut crunt în curtea Spitalului de Urgență din Tulcea. Scenele s-au petrecut de faţă cu mai mulţi agenţi de pază, după ce acesta ar fi amenințat cadrele medicale cu un cuțit. Martorii spun însă că bărbatul nu a deranjat pe nimeni. Poliţia a deschis acum o anchetă

16 oct. 2021, 13:19
Bărbat bătut crunt în curtea spitalului. Scene şocante în faţa agenţilor de pază: „Ce treaba am eu cu domnul?”

Bărbat bătut crunt în curtea Spitalului de Urgenţă din Tulcea. Incidentul s-a petrecut vineri seară, iar imaginile şocante au ajuns pe reţelele de socializare.

Bărbat bătut crunt în curtea spitalului

Scenele s-au petrecut chiar în faţa agenţilor de pază ai Spitalului de Urgenţă Tulcea. În imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum victima este ţinută de gât de agresor, iar apoi este lovit cu pumnul în zona capului până când se prăbuşeşte la pământ.

În tot acest timp, în loc să intervină pentru a -l salva pe bărbat din mâinile agresorului, agenţii de pază stau şi se uită. Întrebaţi de cel care a filmat totul de ce nu fac ceva, unul dintre paznici răspunde senin: Dar ce treabă am eu cu domnul?”

Citeşte şi Scene halucinante la un centru de plasament. O adolescentă a fost snopită în bătaie de două colege

După ce imaginile s-au viralizat pe reţelele de socializare, Poliţia a anunţat că a deschis o anchetă.

„În seara zilei de 15 octombrie a.c. în urma apariției în spațiul public a unui material video în care apare un bărbat agresat fizic și verbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală. În urma verificărilor efectuate a fost  identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor că fiind un bărbat de 54 ani din municipiul Tulcea.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

O ancheta va fi demarată şi de managerul Spitalului de Urgenţă Tulcea, însă abia la începutul săptămânii viitoare.

Citeşte şi Fost procuror din Bihor, snopit în bătaie de soțul unei primărițe. Motivul pentru care a pornit tot scandalul