Fost procuror din Bihor, snopit în bătaie de soțul unei primărițe. Motivul pentru care a pornit tot scandalul

Un fost procuror din Bihor a trăit coșmarul vieții lui după ce a fost bătut fără milă. Omul a ajuns la spital cu capul spart şi mai multe răni la picioare.

30 sept. 2021, 16:56
Fost procuror din Bihor, snopit în bătaie de soțul unei primărițe. Motivul pentru care a pornit tot scandalul

Fost procuror din Bihor, snopit în bătaie de soțul unei primărițe. Victima ce a fost bătută de soţul primăriţei dintr-o comună bihoreană, de faţă cu aceasta, într-un magazin deţinut de familia edilului.

Fost procuror din Bihor, snopit în bătaie de soțul unei primărițe. Motivul pentru care a pornit tot scandalul

Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, agresorul fiind Petre Bârlău, soţul primăriţei PSD din comuna Brusturi, Livia Bârlău. Scandalul, spun martorii, ar fi fost provocat de faptul că victima, Ioan Bodogai, 62 ani, fost procuror în oraşul Marghita, i-ar fi reproşat actualei primăriţe că a susţinut-o în campania electorală şi i-a promis că îi va găsi un post în Primărie, ceea, ce, însă, nu s-a mai întâmplat.

Discuţia s-a purtat în magazinul familiei Bârlău şi au degenerat într-o altercaţie în urma căreia soţul primăriţei l-a lovit pe fostul magistrat de mai multe ori cu un cleşte de tăiat sârma. Victima ajuns la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea.

Citește și: Scandal între manelişti de top. Dani Mocanu, atac la Florin Salam: „Eu nu-s lăutar d-ăsta ca Salam, care-şi ia bătaie. Eu sunt jumătate lăutar, jumătate șmecher”
Toată scena a fost făcută publică pe pagina de Facebook Popasul Legionarului Spinus (captură foto sus), unde s-au postat două filmuleţe, care prezintă victima zăcând pe jos plină de sânge, cu răni în special în cap şi în zona feţei, spunând că a fost lovit în cap şi că are piciorul fracturat. În postare se menţionează că, după ce altercaţie, cei doi soţi au fugit, lăsându-l într-o baltă de sânge.

Până în prezent, nu a fost depusă plângere penală în cauză, dar poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal deocamdată pentru loviri şi alte violenţe. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite se va face încadrarea juridică a faptei şi vor fi luate măsuri legale în consecinţă”, a declarat, joi, pentru Adevărul, Ioana Lascău, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor.

Citeste și: Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: „Băiatul ăla a insistat să dau dedicaţii jignitoare. Înţelegeţi şi nu mai fiţi bătuţi în cap”. VIDEO