Bărbat bătut crunt în secția de poliție. Narcis Bobină are amprenta bocancului pe față

Un tânăr din Țicleni a ajuns în stare gravă la spital. El a fost bătut de mai mulți jandarmi și avea urme de bocanci pe corp.

27 iul. 2021, 17:56
Bărbat bătut crunt în secția de poliție. Narcis Bobină are amprenta bocancului pe față

Narcis Bobină, un tânăr de 36 de ani din Țicleni a ajuns sâmbătă seara la spital cu multiple leziuni. Narcis Bobină susține că a fost bătut în secția de poliție de către 3 jandarmi și 3 polițiști.

Narcis Bobină este brancardier la spitalul din Târgu Cărbunești. Sâmbătă seara era cu un prieten la club, au făcut consumație și tot scandalul a pornit de la faptul că a vrut să achite nota cu cardul, neavând bani cash la el.

“A venit un jandarm, a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătușele, mi-a pus mâna pe față și mi-a intrat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am mușcat pe un jandarm de deget”, a povestit bărbatul.

Scandal de proporţii la sediul DNA. Susţintorii lui Dragnea s-au bătut cu ouă cu protestatarii #Rezist. Mălin Bot şi Marian Ceauşescu au ieşit „şifonaţi”
Acesta recunoaște că era băut, dar nu beat. „Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a explicat bărbatul ajuns la spital.

Scene şocante în Suceava. O femeie şi-a bătut soţul până a obosit, în faţa unui bar din oraş
”A vrut să intre în club, eu mi-am dat seama că e beat şi nu am vrut să-l las. A vrut să plătească zece brăţări la zece oameni. Bă Narcis, du-te acasă că eşti beat, lasă, nu plăteşti tu intrarea la zece. A început să urle, să înjure, l-am scos afară şi l-au preluat jandarmii”, spune Robert Rebedia – patronul localului.

Mai multe anchete sunt acum în derulare atât din partea procurorilor, cât şi a superiorilor poliţiştilor şi jandarmilor de la IPJ Gorj implicaţi în acest episod violent.


loading...