Bărbat bătut cu pumnii şi picioarele în plină stradă, nimeni nu intervine VIDEO

Imagini şocante la Fălticeni. Un bărbat a fost bătut cu pumnii şi picioarele în plină stradă de un individ de care s-a izbit din greşeală. Totul s-a întâmplat sub privirile nepăsătoare ale martorilor şi a fost înregistrat pe camerele de supraveghere din zonă.

RomaniaTV.net
01 sept. 2017, 10:39
Bărbat bătut cu pumnii şi picioarele în plină stradă, nimeni nu intervine VIDEO

Un tânăr din municipiul Fălticeni a încasat o bătaie serioasă în plină stradă, sub privirile mai multor oameni care se aflau în zonă şi care, timp de aproximativ un minut, nu au avut nici o reacţie.

Lucian Văduva, fost angajat al unei firme de protecţie şi pază, cunoscut în Fălticeni, a petrecut în acea zi în barul La Papagal, unde, după cum chiar el recunoaşte, a consumat mult alcool. După cum se vede în imaginile care surprind agresiunea, bărbatul a ieşit din bar, s-a împiedicat şi s-a izbit într-un tânăr care se afla pe stradă, Cornel Atomei. Acesta din urmă, după un schimb de replici cu Văduva, i-a aplicat acestuia un pumn în figură. A urmat şi al doilea, iar bărbatul s-a prăbuşit la pământ. Bătaia nu s-a terminat aici.

Pe imagini se văd doi bărbaţi şi apoi un al treilea care privesc la ce se întâmplă. Unul dintre aceştia fumează, iar altul vorbeşte la telefon. Amândoi nu fac decât să se ferească din calea celor care se bat. Unul dintre ei chiar încearcă să-l lovească pe Văduva, fiind probabil prieten cu celălalt. Pe stradă mai trec şi alte persoane, la fel de indiferente. Abia după aproximativ un minut de bătaie, o femeie îi cere lui Atomei să se oprească. Abia apoi mai intervine încă un bărbat.

Potrivit monitorulsv.ro, bărbatul şi-a scos certificat medico-legal care atestă leziunile suferite şi a depus plângere la Poliţia municipiului Fălticeni. Tânărul spune că nu-şi va retrage plângerea şi cere tragerea la răspundere a agresorului.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a confirmat că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire, în care Lucian Văduva a depus plângere în calitate de persoană vătămată. Cât despre celălalt tânăr, Cornel Atomei, acesta susţine că a fost în autoapărare şi declară că, cel puţin în primă fază, nu el a fost agresorul.