Bărbat care a ucis un pescar român în Irlanda de Nord, condamnat la închisoare. Uluitor ce a făcut tânărul înainte de crimă

Un tânăr de 22 de ani din Irlanda de Nord a fost condamnat, joi, la 11 ani de închisoare, după ce l-a omorât pe Ştefan Zait, un pescar român. Decizia a fost pronunţată în cazul lui Jason Carr la aproape doi ani de la comiterea crimei.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 19:18

Jason Carr a comis crima în satul pescăresc Ardglass din Irlanda de Nord, în mai 2018. Tânărul de 22 de ani a recunoscut că l-a ucis pe Ştefan Zait. Cu două zile înainte de a-i curma viaţa, bărbatul l-a agresat pe român, i-a furat o sticlă de vodcă şi a distrus uşa casei unui vecin, relatează Newsletter.co.uk.

Pescarul român de 45 de ani (foto) a murit pe 24 mai, la două zile după ce a ajuns la spital cu răni grave în zona capului şi cu fractură de mandibulă.

Jason Carr a fost condamnat, joi, la 11 ani de închisoare de către magistraţii Tribunalului Regal Downpatrick.

Ştefan Zait locuia de mai mulţi ani în Irlanda de Nord, după ce trăise în Turcia şi Spania.

„Ştefan era un bărbat muncitor. Se ducea peste ducea să muncească, nu conta cât de grele erau condiţiile şi nu era genul de om care să intre în conflicte. Nu merita să moară”, a spus mama lui Ştefan Zait în declaraţia făcută la Poliţie.

Citeşte şi: Rareş Bogdan poate fi adversarul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. PNL negociază cu Nicuşor Dan, dar mai are un candidat SURPRIZĂ


loading...