Bărbat care şi-a violat fata, timp de 6 ani, condamnat la 13 ani de închisoare VIDEO

Un bărbat din Prahova care timp de şase ani şi-a violat fiica, abuzurile începând pe vremea când fata avea şase ani, a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru viol şi incest şi este obligat de instanţă să îi plătească fiicei sale 50.000 de lei daune morale.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 06:58
Bărbat care şi-a violat fata, timp de 6 ani, condamnat la 13 ani de închisoare VIDEO

Magistraţii Tribunalului Prahova l-au condamnat la 13 ani de închisoare pe Gheorghe Socol, un bărbat din localitatea prahoveană Boldeşti-Grădiştea, trimis în judecată sub acuzaţiile de viol şi incest, victima fiind fiica sa, care acum are 15 ani.

În plus, bărbatul, care şi-a abuzat sexual fiica timp de şase ani, este obligat, prin sentinţa Tribunalului Prahova, să-i plătească acesteia 50.000 de lei daune morale.

Gheorghe Socol a început să-şi violeze fiica în anul 2003, pe vremea când aceasta avea şase ani, la scurt timp de la moartea mamei fetei. Timp de trei ani, fata a fost crescută de tată şi de o bunică, în toată această perioadă tatăl abuzând de fiica sa.

După moartea bunicii, în anul 2009, fata a fost luată de către Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi încredinţată în plasament maternal profesionist. După ce a fost dată unui asistent maternal, tatăl a continuat să o caute şi a încercat să o determine să aibă în continuare relaţii sexuale cu el, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Faptele au fost aduse la cunoştinţa autorităţilor abia în luna mai a acestui an, când fata a terminat clasa a VIII-a. Adolescenta, care în luna mai a susţinut o simulare a examenului de capacitate, la care a luat o notă mică, a povestit totul asistentului maternal care are grijă de ea, fata făcând mărturisirea de teamă că asistentul maternal o va trimite la tatăl ei ca pedeapsă pentru nota mică primită.

Gheorghe Socol a fost arestat preventiv în luna august a acestui an şi de atunci se află în penitenciar.

Sentinţa Tribunalului Prahova nu este definitivă.