Bărbat cercetat pentru ultraj după ce a ameninţat un poliţist pe reţelele sociale: „Dacă scot brişca să te tai sau una alta să te împuşc”

Un bărbat este cercetat pentru ultraj, după ce l-a înjurat şi ameninţat pe un poliţişt din municipiul Constanţa, într-o postare de pe o reţea socială. ”Lasă uniforma acasă şi vino să ne batem”,i-a transmis bărbatul poliţistului, ameninţându-l că-l ”taie cu brişca” sau împuşcă.

08 dec. 2021, 14:24
Bărbat cercetat pentru ultraj după ce a ameninţat un poliţist pe reţelele sociale: „Dacă scot brişca să te tai sau una alta să te împuşc”

Bărbatul a fost dus la audieri, fiind cercetat pentru ultraj. Într-un video de aproape 10 minute postat pe Facebook, bărbatul i-a transmis poliţistului să vină să se bată în afara programului, ca să nu poată fi acuzat chiar de ultraj.

“Lasă uniforma acasă şi vino să ne batem, fără gardă, fără nimic, că doar ştii unde stau. Eu nu ştiu unde stai, cum te cheamă, când te văd, te văd numai în timpul serviciului şi dacă mă dau la tine e ultraj. Dacă scot brişca să te tai… sau una alta să te împuşc”, a spus bărbatul anchetat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat în urma apariţiei în spaţiul public a unei postări de pe o reţea de socializare.

“Astfel, la data de 27 noiembrie, un bărbat, de 25 de ani a adresat injurii şi ameninţări la adresa unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, într-o postare pe o reţea de socializare. În această dimineaţă, procurorul de caz din  cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, împreună cu poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale, delegaţi în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa celui în cauză”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Nu se mai dau amenzi în toată ţara. Poliţiştii protestează față de neaplicarea noii legi a salarizării

Tot în Constanţa, maşina unui poliţist a fost spartă, iar hoţii au furat mai multe obiecte care îi aparţineau acestuia, printre care geaca şi o staţie de emisie-recepţie, dar şi procese verbale de constatare a contravenţiilor. Hoţii au fost prinşi şi arestaţi, iar la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa se fac verificări în legătură cu bunurile lăsate de poliţist în maşina personală.

IPJ Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că la data de 24 noiembrie, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 noiembrie 2021, persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism, parcat în municipiul Constanţa, iar din interior au sustras mai multe documente, dar şi obiecte care aparţin unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

“Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, iar la data de 30 noiembrie, au fost identificaţi trei bărbaţi, de 20, 21 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. În sarcina bărbaţilor de 20, respectiv 37 de ani au fost probate mai multe fapte de furt calificat, prin acelaşi mod de operare, iar în ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 21 de ani, acesta este cercetat pentru complicitate la săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat”, a transmis IPJ Constanţa.

Cei bărbaţi au fost ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

“În ceea ce priveşte bunurile lăsate de către poliţist în autoturismul personal, la nivelul instituţiei noastre au fost declanşate verificări, prin structura de profil”, a mai precizat IPJ Constanţa.

Astfel, potrivit unor surse, în maşina poliţistului se aflau geaca sa, o staţie de emisie-recepţie şi mai multe procese verbale de constatare a contravenţiilor.

Citeşte şi: Drumarii ameninţă că nu vor mai ieşi la deszăpezire dacă nu primesc salarii mai mari


loading...
Partenerii noștri