Bărbat ciuruit de cuţit, găsti mort în casă, la Galaţi. Vecinii au sunat disperaţi la poliţie: Mirosul ăsta mi-a dat de gândit!

Descoperire şocantă într-un apartament din Galaţi. Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără suflare, înjunghiat de mai multe lovituri de cuţit.

08 apr. 2021, 09:23
Bărbat ciuruit de cuţit, găsti mort în casă, la Galaţi. Vecinii au sunat disperaţi la poliţie: Mirosul ăsta mi-a dat de gândit!

Bărbat ciuruit de cuţit, găsti mort în casă, la Galaţi.  Victima era divorţată şi se mutase recent în blocul la periferia oraşului. Era dat dispărut de câteva zile, iar vecinii au început să se întrebe dacă s-a întâmplat ceva cu el.

Bărbat ciuruit de cuţit, găsti mort în casă, la Galaţi. Vecinii au sunat disperaţi la poliţie: Mirosul ăsta mi-a dat de gândit!

„Am văzut că lipseşte de mai multe zile, tot timpul era prin faţa blocului, prin cartiere, şi am zis că ceva nu este în regulă. Intrând aici la etajul 1, la vecinul, era un miros puternic. Ştiind că omul are cheie de la el zic: ”Băi, eu nu l-am mai văzut de câteva zile, ceva se întâmplă”. Mirosul ăsta mi-a dat de gândit. Şi zice: ”Hai să luăm cheia şi să intrăm să vedem despre ce este vorba.”, spusese unul dintre vecini, potrivit Observator.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii şi criminaliştii. Bărbatul avea mai multe tăieturi pe corp, iar anchetatorii iau în calcul varianta unei crime. Prima pistă a fost oferită de către vecini. Aceştia le-au spus oamenilor legii că victima tocmai dăduse afară un om al străzii pe care îl mai primea în casă. Poliştii l-au găsit repede pe suspect.

De altfle, în urmă cu câteva săptămâni un bărbat fără viață a fost descoperit în spatele supermarket-ului Brico Depot * oamenii legii s-au deplasat în zonă, polițiștii sub coordonarea procurorului efectuând cercetări, potrivit unor surse judiciare, se pare că ar fi vorba despre un om al străzii, însă ancheta este încă în curs, urmând să se efectueze necropsia

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat subinsp. Laura Cercel purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Potrivit unor surse, nu ar exista suspiciuni privind decesul bărbatului în urma unor agresiuni, însă deocamdată nu ni s-au dat răspunsuri clare în acest sens, în urma necropsiei urmând să se afle cauzele morții.

Citeşte şi: Medic de 28 de ani de la ATI Timişoara, găsit mort în casă. Mama acestuia spune că nu a a mai suportat stresul din spital
 

 


loading...