Bărbat de 65 de ani, mort după ce a fost bătut în scara blocului

Un bărbat din Hunedoara a murit, după ce a fost bătut de doi tineri în scara unui bloc. Victima avea 65 de ani şi venise în vizită la rude. Cei doi tineri au fost arestaţi prevenitiv.

22 dec. 2020, 10:51
Bărbat de 65 de ani, mort după ce a fost bătut în scara blocului

Bărbat mort după ce a fost bătut în scara unui bloc din Vulcan, judeţul Hunedoara.  Potrivit primelor informaţii, acesta venise în vizită la rude, iar în momentul în care a intrat în scara blocului a fost bătut de către doi tineri.

Bărbat de 65 de ani, mort după ce a fost bătut în scara blocului. Doi tineri au fost arestaţi

„Bărbatului se pare că nu i-au fost furate bunuri sau valori, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală. Ulterior, din păcate, bărbatul a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei bănuiţi de comiterea faptei: doi tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 17 şi 19 ani”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, potrivit zdh.ro.

Citeşte şi Bărbatul care a ucis doi soţi într-un parc din Făget a fost condamnat definitiv. Pedeapsa primită pentru dubla crimă

Cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

„În cauză, magistraţii Judecătoriei Petroșani au emis mandatele de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru o perioadă de 30 zile”, a informat Bogdan Nițu.