Bătaie violentă în trafic, după un accident rutier! Două femei s-au păruit și și-au împărțit pumni în mijlocul străzii VIDEO

Bătaia în trafic dintre două femei a atras toate privirile. S-a întâmplat în Iași, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

04 feb. 2021, 17:10
Bătaie violentă în trafic, după un accident rutier! Două femei s-au păruit și și-au împărțit pumni în mijlocul străzii VIDEO

Bătaie violentă în trafic, după un accident rutier! Două femei s-au păruit și și-au împărțit pumni în mijlocul străzii

Bătaia în trafic dintre două femei a atras toate privirile. S-a întâmplat în Iași, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

După impact, șoferițele s-au dat jos din mașini pentru a evalua pagubele și au început să se certe ca la ușa cortului, în fața tuturor participanților la trafic. De la jigniri până la violență fizică a mai fost un singur pas.

Femeile au început să lovească cu pumnii și să se păruiască, în timp ce martorii priveau șocați.

Forțele de ordine nu au fost solicitate să intervină. Nu se cunosc detalii cu privire la cauzele accidentului, conform BZI.

Incidentul a fost filmat de un participant la trafic.

Tragedie la Iași! O persoană care aştepta la Taxe şi Impozite a făcut infarct

Un alt incident a avut loc astăzi în Iași. De această dată vorbim despre o situație tragică. O persoană a făcut stop cardiac aşteptând să-şi plătească taxele şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Deși inițial, informațiile existente arătau faptul că persoana ar fi decedat, se pare că femeia a fost transportată de urgență la spital. Aceasta este în comă, iar medicii îi acordă îngrijirile medicale la Unitatea Primire Urgențe (UPU Iași). Femeia are 45 de ani și se află la UPU.

”O femeie în vârstă de 45 de ani a ajuns de urgență la Unitatea Primire Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iași.

Femeia a făcut un stop cardio respirator şi a fost resuscitata. Aceasta se află în comă la UPU. Un fapt ciudat este acela că soţul femeii a sunat la 112 şi le-a spus medicilor că soţia lui este însărcinată în 6 luni. Am chemat un medic ginecolog care a arătat că femeia nu este însărcinată. În aceste momente femeia va fi internată la Sf. Spiridon sau Neurochirurgie”, a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

O persoană a făcut infarct aşteptând să plătească impozitele locale. În urmă cu puţin timp, o tragedie s-a produs în cadrul Primăriei Iași. Vorbim despre o persoană care aştepta la Taxe şi Impozite şi căruia i s-ar fi făcut rău cazând. Oamenii prezenţi la scena au sunat de urgenţă la numărul unic 112 pentru a cere ajutorul medical.