Bărbat, devenit erou după ce a avut o zi proastă: A oprit un JAF ARMAT dintr-o bancă cu mâinile goale VIDEO

Un bărbat din Marea Britanie, spălător de geamuri, a devenit erou după ce a oprit un bărbat care voia să jefuiască o bancă în timp ce avea o cască de motociclist pe cap şi un pistol în mână. Cu toate acestea, infractorul a omis faptul că arma sa era de jucărie, iar una dintre persoanele care se aflau în acel moment în bancă a descoperit acest lucru.

17 iun. 2014, 16:29

Andrew Fernandez, un bărbat de 47 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă în cursul zilei de luni după ce a încercat să jefuiască o bancă cu un pistol de jucărie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Magazin din Constanţa, prădat de hoţi. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere

Cu toate acestea, el a fost oprit de James Rowley, din Caterham, Surrey, un spălător de geamuri în vârstă de 34 de ani care a observat că arma este de jucărie şi a început să ţipe la el ca apoi să pornească în urmărirea lui în timp ce acesta a încercat să scape, oprindu-l până la venirea poliţie. Bărbatul a explicat că avea o zi extrem de proastă şi hoţul l-a scos din sărite atunci când a încercat să jefuiască banca.

Citeşte şi L-a îmbătat şi i-a luat banii. Ce a păţit un octogenar care a acceptat să bea cu un NECUNOSCUT

 Ulterior, el a primit şi o medalie din partea poliţiei pentru faptele sale eroice, devenind cunoscut în toată Marea Britanie.

M-a prins într-o zi foarte proastă. Când l-am văzut că a intrat în bancă cu o armă am acţionat din instinct. M-am gândit că arma nu era reală şi am acţionat. Atunci nu m-am gândit că fac ceva curajos, dar era de datoria mea să fac ceva„, a declarat James.