Bărbat din Bistriţa, reţinut după ce s-a lăudat pe Facebook că are pistol. „Dacă vrei să fii șmecher, să ai pistol pentru dușmani” VIDEO

Un tânăr din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut, după ce a publicat pe Facebook un clip în care trage cu un pistol şi şi-a ameninţat duşmanii.

05 mai 2021, 12:48
Bărbat din Bistriţa, reţinut după ce s-a lăudat pe Facebook că are pistol. „Dacă vrei să fii șmecher, să ai pistol pentru dușmani” VIDEO

Un bărbat din Bistriţa a postat pe Facebook un clip video în care apare în timp ce ţinea în mână un pistol. Pentru a demonstra că arma nu este un fals, individul a tras în aer două focuri.

„Să știți că nu-s….(bip)….Şi am un pistol, special pentru dușmanii mei. Că așa e, dacă vrei să fii șmecher, să ai pistol pentru dușmani”, a spus bărbatul în filmuleţul în care trage cu pistolul, conform Bistriţeanul.

 

 

Citeşte şi: Interlop din Timişoara, ameninţări cu pistolul şi glonţul în mână. „Să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap” VIDEO

Bărbat din Bistriţa, reţinut după ce s-a lăudat pe Facebook că are pistol. Explicaţiile Poliţiei

„Ieri, 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare pe raza localităților Lechința și Chiraleș, în urma cărora a fost identificat pistolul folosit în înregistrarea video postată pe o aplicație de socializare, ce aparține unui bărbat de 33 de ani din Chiraleș, în care acesta deține un pistol și execută două trageri în plan vertical.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu este autorizat să dețină arme și muniții din categoriile celor supuse autorizării. Pistolul folosit este unul neletal supus autorizării și aparține unui bărbat de 25 de ani din Lechința, pe care acesta l-ar fi achiziționat din Germania și l-ar fi introdus fără drept în țară în luna aprilie a acestui an.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentați procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunile de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept, complicitate la nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și complicitate la uzul de armă fără drept, urmând documentarea faptelor în cursul cercetării penale”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citeşte şi: Panică la un liceu din Cisnădie! Un tânăr a amenințat-o pe o fostă colegă cu pistolul, în fața profesoarei și a celorlalți elevi