Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce şi-a agresat concubina şi cei doi copii

Un bărbat de 31 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, după ce, băut fiind, a lovit-o pe concubina sa cu un obiect dur şi i-a agresat pe cei doi copii, informează news.ro.

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 12:06
Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce şi-a agresat concubina şi cei doi copii

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, joi, un bărbat în vârstă de 31 de ani, pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

În dimineaţa respectivă, poliţişti de la Secţia 19 au fost sesizaţi de o femeie de 40 de ani despre faptul că atât ea, cât şi cei doi copii au fost agresaţi fizic de concubinul ei, în timp ce se aflau acasă.

În urma sesizării, poliţistii au deschis dosar penal pe numele bărbatului, faţă de acesta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care s-a stabilit ca agresorul să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de femeie, precum şi faţă de cei doi copii, arată Poliţia Capitalei.

În baza probatoriului administrat, s-a stabilit că, în ziua anterioară, în jurul orei 19.00, bărbatul de 31 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit-o pe femeie cu un obiect dur, după care i-ar fi agresat fizic şi pe cei doi copii.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 19 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

Bărbatul a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă.