Bărbat din Iaşi, acuzat că a furat din cutia milei

Un bărbat din Iaşi este acuzat că a furat din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu. Acesta a fost reţinut de poliţişti. 

30 iun. 2020, 13:11
Bărbat din Iaşi, acuzat că a furat din cutia milei

Mai multe imagini în care se poate vedea cum acesta ia o sumă de bani din lăcaşul de cult şi se face nevăzut au fost distribuite pe rețelele de socializare.

„Acesta este individul care a furat banii din cutia milei de la Mănăstirea Hadambu, vă rog să daţi un share poate îl facem „cunoscut”…Trebuie să fii în curaj mare să furi dintr-o mănăstire în care se afla o icoană făcătoare de minuni!!!”, se arată în mesajul postat de un internaut.

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Ciurea s-au deplasat la faţa locului şi au început o anchetă. În cele din urmă, hoţul a fost identificat şi dus la secţie.

” Poliţiştii postului de poliţie Ciurea au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei unităţi de cult despre faptul că din cutia milei a dispărut întreaga suma de bani. În cauză, oamenii legii au făcut cercetări şi au identificat o persoană bănuită de comiterea infracţiunii. În aceste momente s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat. Cercetările continuă.” au menţionat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, potrivit bzi.ro. 

Citeşte şi „CUTIA MILEI” la morga din Suceava era o cutie de panfofi, noi dezvăluiri scandaloase: „În suma asta poţi să faci poze la decedat”