Bărbat din Tulcea mort în ambulanță, după ce autospeciala cu care era transportat a făcut accident. Traficul a fost deviat prin pădure

Incident de groază în Tulcea! Un bărbat ce fusese preluat de o ambulanță privată a murit, după ce autospeciala a fost implicată într-un grav accident. Circulația pe drumul pe care s-a produs incidentul a fost deviată spre o zonă forestieră.

17 oct. 2023, 12:15
Bărbat din Tulcea mort în ambulanță, după ce autospeciala cu care era transportat a făcut accident. Traficul a fost deviat prin pădure
Bărbat din Tulcea mort în ambulanță, după ce autospeciala cu care era transportat a făcut accident. Traficul a fost deviat prin pădure

Un bărbat aflat într-o ambulanță privată a murit, iar o altă persoană a fost rănită și transportată la spitalul din Tulcea, în urma unui accident rutier petrecut marţi dimineaţa între localităţile Măcin şi Greci, din judeţul Tulcea.

Citește și: Ioana Ginghină, nuntă cu ambulanţă, soţ rănit grav de şampanie, şi mascaţi: „Au chemat vecinii poliţia de trei ori”

Bărbat mort în ambulanță, după ce mașina a făcut accident

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea, șoferul unei ambulanţe a Serviciului privat de ambulanţă Ialomiţa a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, iar în urma impactului, pasagerul din ambulanţă, în vârstă de 60 de ani, a murit.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El deţine permis de conducere corespunzător. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Tulcea.

Potrivit ISU Delta, în urma impactului o femeie a fost rănită și are nevoie de îngrijiri medicale. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, iar autoturismele au circulat pe un drum forestier alăturat. IPJ a întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii accidentului rutier.

Și alte accidente în care au fost implicate ambulanțe au avut loc în ultimele luni. În Sibiu, o ambulanță aflată în misiune a fost spulberată de către o șoferiță care nu a auzit semnalele acustice. Autospeciala care transporta la spital un pacient și se deplasa cu semnalele acustice și luminoase pornite a fost lovită din plin de femeia care susține că nu a observat-o decât foarte târziu. În urma impactului, două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit autorităților, la spital a ajuns și femeia care a provocat accidentul, iar din fericire echipajul SAJ nu a suferit vătămări corporale.

Acest incident a avut loc la scurt timp după ce o altă ambulanță în care se aflau trei pacienți care mergeau la dializă a fost implicată, într-un accident în județul Vâlcea. În autoturismul lovit de autospecială se afla o femeie gravidă, dar nicio persoană nu a fost încarcerată.

Citește și: FOTO | „Cascadorii Râsului” sub ochii lui Viktor Orban, la Sfântu Gheorghe. Trei oameni n-au reușit să urce jucătorul accidentat în ambulanță