FOTO | „Cascadorii Râsului” sub ochii lui Viktor Orban, la Sfântu Gheorghe. Trei oameni n-au reușit să urce jucătorul accidentat în ambulanță

Circ total la meciul dintre Sepsi și „Craiova lui Mititelu". Ambulanțierii s-au făcut de râs în timp ce încercau să urce în mașină, cu targa, un jucător accidentat. Tot episodul a avut loc sub privirile premierului Ungariei, Viktor Orban și ale patronului de la Sepsi. 

21 iul. 2023, 21:16

La finalul primei reprize a meciului, mijlocașul Jonathan Rodriguez, de la echipa gazdă, a suferit o accidentare gravă la piciorul stâng, după ce s-a ciocnit cu un adversar în încercarea de a proteja balonul.

Fotbalistul a fost tăiat cu crampoanele, deasupra genunchiului, de către fundașul Matheus Mascarenhas de la FCU 1948, care a fost eliminat de central.

Rodriguez a fost înconjurat rapid de propriii colegi de la Sepsi, care au început să facă gesturi disperate ca ambulanța să vină cât mai repede. După ce a primit primul ajutor, mijlocașul de la echipa din „secuime” a fost urcat pe targă, în lacrimi, pentru a fi transportat la spital. Problema a fost că angajații ambulanței private nu au reușit să urce targa în mașină.

Nervos, jucătorul accidentat s-a dat jos de pe targă și a intrat ăn amublanță pe ușa laterală. Ulterior, targa a fost transportată pe marginea terenului. Cu greu a fost strânsă de acolo, de un responsabil al staff-ului medical.

Viktor Orban a urmărit meciul de la Sfântu Gheorghe

Viktor Orban a fost prezent la meci, alături de patronul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Premierul Ungariei va fi prezent sâmbătă, 22 iulie, la Școala de Vară a etnicilor maghiari de la Băile Tușnad.

În 2022, Sepsi a consemnat venituri importante livrate de la Guvernul Ungariei, de peste 6 milioane de euro.

  • Meciul Sepsi – Craiova s-a încheiat 1-0. A fost cu noroc pentru Orban. Echipa gazdă a înscris pe final, prin Rondon, în minutul 89.