Bărbat filmat în timp ce înota pe strada inundată! Reacţii pe Facebook: „Primarul de Smart City Slobozia redeschide piscinele” VIDEO

Imagini desprinse parcă din filme! Ca urmare a ploilor abundente, sistemul de canalizare din Slobozia nu a mai putut face faţă, astfel că străzile s-au transformat în adevărate piscine. Un localnic a fost surprins înotând.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 13:35
Bărbat filmat în timp ce înota pe strada inundată! Reacţii pe Facebook: „Primarul de Smart City Slobozia redeschide piscinele” VIDEO

În urma unei ploi torenţiale, străzile din municipiul Slobozia au fost inundate. De această situaţie a profitat din plin un localnic, care a decis să se arunce în apele pluviale şi să înoate, spre deliciul martorilor. Scena a fost filmată de mai mulţi dintre cei care au asistat la isprava bărbatului, pe reţelele sociale filmarea fiind însoţită de un atac la adresa primarului din Slobozia: „Adrian Mocioniu, primar de Smart City Slobozia, anunţă redeschiderea piscinelor în aer liber. Păstraţi distanţa socială!”.

140 de locuințe, opt instituții publice și 21 de străzi au fost afectate de ploile abundente din ultimele 24 de ore, pompierii militari intervenind în 20 de județe, a anunțat, marți dimineața, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

În cursul zilei și pe timpul nopții, în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase, au fost înregistrate efecte de vreme rea în 32 de localități din județele Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Giurgiu, Harghita. Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mureș, Olt, Satu Mare și Timișoara”, anunță IGSU.

Citeşte şi Inundaţii au făcut PRĂPĂD în Ialomiţa după ploile torenţiale. Zeci de gospodării, invadate de ape. VIDEO

Pompierii au acționat pentru evacuarea apei din 140 de locuințe, 148 de curți, 94 de beciuri/subsoluri, 106 anexe gospodărești, 8 instituții publice și 21 de străzi.

Traficul rutier a fost temporar afectat pe două drumuri naționale (DN 7/AR și DN 18/MM), trei drumuri județene (DJ 137, DJ 137A/HR și DJ 411/GR) și este oprit pe un drum județean (DJ 131A/HR).

Județele cele mai afectate de precipitațiile abundente au fost Argeș, Hunedoara, Ialomița și Maramureș, unde pompierii au intervenit la nivelul a 12 localități.

Până joi la ora 10.00, se află în vigoare o avertizare meteorologică Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii.