Bărbat găsit mort lângă Bucureşti. Acesta ar fi fost mâncat de câini

Un bărbat a fost găsit mort, joi seară, pe Centura Bucureştiului, la Cernica. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un migrant. Au făcute publice detalii şocante din anchetă.

27 ian. 2022, 22:04
Bărbat găsit mort lângă Bucureşti. Acesta ar fi fost mâncat de câini

Bărbat găsit mort lângă Bucureşti. Potrivit poliţiştilor, cadavrul prezenta leziuni traumatice la membre, iar o porţiune din scalp lipsea. Primele informaţii arată că ar fi vorba despre un migrant.

Bărbat găsit mort lângă Bucureşti

Citeşte şi Jurnalist găsit mort în apartamentul în care locuia. Marius avea doar 48 de ani

O persoană a anunţat, joi seară, la 112 că un cadavru se află pe DNCB din Cernica. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii din Pantelimon şi cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Pantelimon şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări poliţiştii au observat cadavrul ca fiind parţial dezbrăcat, prezentând leziuni traumatice la nivelul membrelor şi lipsa unei porţiuni din scalp”, a anunţat IPJ Ilfov.

În prezent se fac cercetări şi a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la locul indicat. Conform unor surse judiciare, primele informaţii arată că ar fi vorba despre un migrant.

Citeşte şi Accident înfiorător în Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu BMW-ul de un camion. „A vrut să se sinucidă!”

Caz șocant în județul Iași. O femeie a fost găsită decapitată în curtea casei

O femeie a fost găsită decapitată în curtea casei. Suspect de crimă este chiar fiul femeii. El era cunoscut în sat ca un mare amator de băuturi alcoolice. După ce şi-a omorât mama, el i-a aruncat corpul în grădina casei. Ulterior, cu toporul în mână, s-a dus la un vecin, unde după ce a consumat un pahar de ţuică i-a spus că despre fapta comisă, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Vecinul a sunat imediat la 112 şi a anunţat crima.

Fiul femeii a fost săltat de procurori. Bărbatul a fost internat la Socola pentru a se stabili dacă în momentul comiterii omorului era în deplinătatea facultăţilor mintale.