Fiul șefului Poliției Locale din Agigea, împușcat mortal la o vânătoare de mistreţi. A fost deschis dosar penal pentru braconaj şi ucidere din culpă

Fiul șefului Poliției Locale din Agigea a fost împușcat mortal la o vânătoare în Vrancea. Poliția a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru braconaj și ucidere din culpă.

07 nov. 2022, 14:32
Fiul șefului Poliției Locale din Agigea, împușcat mortal la o vânătoare de mistreţi. A fost deschis dosar penal pentru braconaj şi ucidere din culpă

Fiul șefului Poliției Locale din Agigea, judeţul Constanța, a fost împușcat mortal în abdomen, sâmbătă, la o vânătoare în comuna Andreiașu de Jos, județul Vrancea.

Fiul lui Traian Bureța, în vârstă de doar 36 de ani, a fost împuşcat, în abdomen, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare, în județul Vrancea. Bărbatul a fost resuscitat la fața locului de cadrele medicale sosite în ajutor, dar din păcate nu a răspusn la manevre, fiind declarat decedat.

Inițial, Poliția Vrancea a transmis că victima s-a împușcat din greșeală, după care a revenit, precizând că a fost împușcată.

Poliția face cercetări atât pentru ucidere din culpă, cât și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

„Din verificările efectuate până în prezent rezultă că unul dintre participanţii la activitate l-ar fi împuşcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic”, a precizat IPJ Vrancea.

Citeşte şi: Gigi Becali a fost prădat la stâna din Pipera. Hoţii au plecat cu oile în portbagaj

Potrivit mycta.ro, persoana care a tras cu arma este tot din județul Constanța și participa ilegal la vânătoare. Vânătoarea de mistreți era autorizată, însă numele persoanei care a tras cu arma nu se regăsea pe autorizație. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv dacă persoana care a tras ar fi confundat victima cu un mistreț și chiar ricoșarea dintr-un alt obiect al glonțului în abdomenul victimei.

Citeşte şi: Daniel a murit după ce s-a înfipt cu Opelul într-o casă din Rătești. Avea doar 28 de ani. Trei fetiţe au rămas orfane

Înmormântarea fiului șefului Poliției Locale din Agigea va avea loc marţi, 8 noiembrie, la Năvodari, unde locuia tânărul.