Tragedie pe litoral! O femeie a murit pe plajă, după ce i s-a făcut rău. Bărbat găsit inconștient după ce s-a înecat

Alertă pe litoral, în Năvodari! Echipajele de salvare intervin de urgență pentru a salva viața unui bărbat răpit de valurile mării.

17 iul. 2021, 18:22
Tragedie pe litoral! O femeie a murit pe plajă, după ce i s-a făcut rău. Bărbat găsit inconștient după ce s-a înecat

Un bărbat de 50 de ani a fost scos din apă, în zona Năvodari. În acest moment este inconștient, iar echipajele ajunse la fața locului depun toate eforturile necesare pentru a-l salva. Medicii îi fac manevre de resuscitare chiar acum.

Familia spune că bărbatul a intrat să facă o baie în mare, l-au scăpat din vedere câteva momente, iar apoi l-au găsit inconștient.

O femeie a murit pe plajă, după ce i s-a făcut rău

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 17 iulie, în Mamaia Nord, în zona Alezzi, după ce unei femei i s-a făcut rău.

La fața locului au intervenit echipajul SMURD Alezzi și elicopterul SMURD. Femeia avea aproximativ 50 de ani și era din Constanța.

Este vorba despre o femeie care a făcut stop cardio-respirator pe șezlong, pe uscat, și nu în apă. A intrat în apă, apoi a ieșit pe picioarele ei din apă, informează ziuaconstanta.ro.

Fotbalist de 22 de ani, înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi

În urmă cu câteva zile, un tânăr fotbalist în vârstă de 22 de ani s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, la Balastiera Apa, după ce a căzut în apă de pe hidrobicicletă. Tânărul nu ştia să înoate.

Tânărul fotbalist din Seini, judeţul Maramureş, a mers cu câţiva prieteni la complexul Balastiera Apa din Satu Mare. Tinerii au închiriat o hidrobicicletă şi au pornit pe lac.

La un moment dat, tânărul de 22 a căzut în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Băiatul nu ştia să înoate. Unul dintre prietenii săi a sărit în apă să îl caute, dar nu l-a găsit.

Îngroziţi, prietenii tânărului fotbalist au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.

Ulterior, trupul neînsuflețit al lui Sorin a fost găsit de pompierii militari.