A mers la petrecere să se distreze cu prietenii. A doua zi s-a trezit îngropat de viu. Dezvăluiri șocante făcute de victimă!

Tânărul a fost îngropat de către prietenii săi ca ofrandă pentru Pachamama, o zeiță indigenă.

11 aug. 2022, 12:45
A mers la petrecere să se distreze cu prietenii. A doua zi s-a trezit îngropat de viu. Dezvăluiri șocante făcute de victimă!

Consumul excesiv de alcool în combinație cu droguri este din ce în ce mai des practicat la petrecerile din întreaga lume. Foarte mulți oameni se trezesc a doua zi în locuri necunoscute fără să știe ce s-a întâmplat în noaptea precedentă.

Însă dintre toate lucrurile neobișnuite care se pot întâmpla la o petrecere, cel mai suprarealist este cazul unui tânăr din Bolivia, care s-a trezit într-un sicriu.

Citește și Donald Trump și-a îngropat fosta soție pe terenul de golf. Presa americană a făcut şocanta descoperire şi a publicat fotografiile

Victor Hugo Mica, în vârstă de 30 de ani a fost îngropat de viu de către prietenii săi, alături de care s-a distrat cu o seară înainte la o petrecere, potrivit La Vanguardia.

Se pare că așa-zișii prieteni l-au pus pe tânăr într-un sicriu, pe care l-au îngropat ulterior, în municipalitatea Acachachi, la aproximativ 80 de kilometri de La Paz, în semn de ofrandă pentru sărbătoarea Pachamama.

„Sărbatoream și am întâlnit un tovarăș care m-a invitat la petrecere. Nu-mi mai amintesc nimic. Am fost îngropat într-un șantier”, a povestit Victor.
Tânărul s-a trezit dimineața pentru a merge să urineze și a constatat că se afla într-un sicriu de unde nu putea să iasă. Acesta a fost nevoit să îndepărteze cimentul și pământul de pe corp pentru a putea scăpa.

„Am fost îngropat de viu, nu cunosc bine locul. Azi dimineață m-am trezit și mi-am dat seama că nu mă mai puteam mișca, eram închis, eram într-un sicriu… A trebuit să sparg cosciugul și am văzut că a coborât nisipul, am spart sicriul ca să cadă nisipul și atunci am reușit să ies și să fug din acel loc”, a povestit Victor la Unitel, o televiziune locală din Bolivia.
Din fericire, Victor a fost ajutat de un bărbat care se afla la plimbare prin apropiere și care l-a însoțit la autorități. Chiar și așa, polițiștii nu au înregistrat un raport, deoarece au considerat că bărbatul se afla încă sub influența alcoolului.

Victor Hugo Mica a fost îngropat ca ofrandă pentru Pachamama, o zeiță indigenă. Potrivit tânărului, el ar fi fost îngropat ca un „sullu”, un cuvânt din argoul quechua care se referă la ofrandele către Pachamama, care constă în a face o ofrandă unei persoane pentru ca o construcție să dureze și să nu sufere daune.

Citește și Un nou proces pentru Fulgy în scandalul drogurilor. Cerere neaşteptată în instanţă