Donald Trump și-a îngropat fosta soție pe terenul de golf. Presa americană a făcut şocanta descoperire şi a publicat fotografiile

Ivana Trump a fost înmormântată pe terenul de golf al fostului ei soț, Donald Trump, în Bedminster, New Jersey, scrie presa americană.

31 iul. 2022, 14:01
Donald Trump și-a îngropat fosta soție pe terenul de golf. Presa americană a făcut şocanta descoperire şi a publicat fotografiile

Fosta soție a lui Donald Trump a murit pe 14 iulie, la vârsta de 73 de ani, iar New York Post a publicat fotografii cu locul unde a fost înmormântată.

După cum puteți vedea în fotografii, flori albe și o placă cu numele, prenumele, data nașterii și decesul Ivanei Trump marchează mormântul proaspăt acoperit.

Presa americană relatează că mormântul se află într-un loc unde jucătorii nu îl pot vedea în timp ce sunt angrenaţi în partidele de golf, în jurul mormântului existând tufişuri și copaci înalți.

O altă sursă declarase cu mai multe zile în urmă pentru New York Post că Ivana Trump a fost îngropată „nu departe de clădirea principală a clubului”. „Au o zonă privată cu iarbă. Mormântul este marcat doar cu o bucată de granit foarte discretă, cu numele ei gravat pe ea„, a spus sursa.

În 2017, Donald Trump a schițat planurile de a construi un cimitir cu 10 terenuri pentru membrii familiei, care să aibă vedere la prima gaură a terenului de golf, a scris Washington Post. De altfel, Trump a spus în trecut că vrea și el să fie îngropat acolo.

Citeşte şi Cum a murit, de fapt, Ivana, prima soție a lui Donald Trump. Raportul medicilor legiști arată detalii halucinante

Cu toate acestea, acum au apărut acuzații conform cărora Trump a ales să-și îngroape fosta soție la clubul de golf pentru a profita de scutirea de taxe pentru cimitir.

Am fost sceptic cu privire la zvonurile că Trump și-a îngropat fosta soție în acel pământ trist de pe terenul său de golf din Bedminster doar pentru scutiri de taxe. Am verificat IRS-ul din New York și oameni buni… asta înseamnă triplă evaziune fiscală. Impozitul pe proprietate, pe venit și pe vânzări, toate evitate„, a semnalat profesorul de sociologie din Dartmouth, Brooke Harrington.

Citeşte şi EXCLUSIV Simona Pelin, românca de succes care locuieşte în America, face dezvăluiri EXPLOZIVE: „Am fost vecină cu Trump. Pe Ivana Trump am cunoscut-o prin unul dintre clienţii mei importanţi”