Bătaie cu bâtele în casa de pariuri. Scene şocante în Mehedinţi

Scene de groază într-o sală de jocuri din Mehedinți. Doi clienţi au fost bătuţi cu pumnii și bâtele. În acest moment, cei doi atacatori de 19 și 20 de ani sunt reținuți.

21 iun. 2022, 10:21
Bătaie cu bâtele în casa de pariuri. Scene şocante în Mehedinţi
Bătaie cu bâtele în casa de pariuri. Scene şocante în Mehedinţi

Bătaie cu bâtele în sala de pariuri. Scenele şocante s-au petrecut în localitatea Juliani din judeţul Mehedinţi.

Bătaie cu bâtele în sala de pariuri. Doi tineri au fost reţinuţi

Doi tineri au pătruns în sala de jocuri şi fără să stea pe gânduri au sărit la bataie, agresând doi clienţi ai localului. Agresorii sunt doi tineri de 19, respectiv 21 de ani.

Citeşte şi Incident pe aeroportul Henri Coandă. Un bărbat băut s-a luat la bătaie cu poliţiştii: „A consumat alcool şi s-a simţit zmeu”

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în interiorul şi exteriorul agentiei de pariuri sportive din localitatea Juliani, judeţul Mehedinţi.

La scurt timp după ce a început scandalul, la faţa locului au venit şi poliţiştii. Cei doi tineri agresori au fost imobilizaţi şi duşi la secţia de Poliţie pentru audieri. Oamenii legii au vrut să afle ce au avut de împărţit cu cei pe care i-au snopit în bătaie.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia vor fi prezentaţi în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi Femeie snopită în bătaie într-un supermarket din Maramureş. Scene ca-n ringul de box VIDEO