Bărbat reţinut, după ce a şantajat o tânără cu fotografii în ipostaze indecente

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reţinut, după ce a şantajat o tânără că face publice publice imagini cu ea în ipostaze indecente, dacă nu întreţine relaţii intime cu el.  

RomaniaTV.net
09 feb. 2020, 12:54
Bărbat reţinut, după ce a şantajat o tânără cu fotografii în ipostaze indecente

Bărbatul în vâsrtă de 37 de ani este acuzat că a ameninţat o tânără că face publice imagini cu ea în ipostaze indecente, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el. În cazul altor femei, a obţinut fotografiile acestora promiţând că vor apărea într-o revistă din străinătate, publicându-le apoi fără acordul lor pe diferite site-uri. Bărbatul se află în arest preventiv.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au reţinut un bărbat în vârstă de 37 de ani bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce o tânără a sesizat Secţia 17 Poliţie că este şantajată de un bărbat care va face publice fotografii şi filmări în ipostaze indecente cu aceasta, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

Citeşte şi Studente din Iaşi, şantajate cu filmuleţe deocheate. Ce a urmat după ce una dintre fete a plătit 15.000 lei, să nu apară public pozele

„Cel în cauză a fost identificat rapid de poliţiştii Capitalei, care la data de 06 februarie a.c. au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, fiind ridicate: calculatoare, telefoane, dispozitive electronice de stocare, precum şi alte bunuri care ar fi putut fi folosite pentru săvârşirea faptei. Din cercetări a reieşit faptul că, bărbatul a abordat pe diferite platforme online şi alte femei cărora le propunea să pozeze pentru o revistă din străinătate şi după ce obţinea fotografii şi filmări cu caracter explicit, le publica pe diferite site-uri fără a avea acordul persoanelor vătămate”, precizează Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent cercetările sunt continuate pentru şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri cu cel în cauză în stare de arest preventiv.