Bărbat reţinut după ce şi-a incendiat tatăl. Victima are arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului

Un bărbat din Suceava a fost reţinut de procurori, după ce şi-a stropit tatăl cu benzină şi i-a dat foc, victima suferind arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului şi având nevoie de o lună de îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
09 mart. 2018, 11:59
Bărbat reţinut după ce şi-a incendiat tatăl. Victima are arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, miercuri, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Mănăstirea Humorului, judeţul Suceava, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte anterioare, Gheorghe Suciu a vrut să îşi omoare tatăl. Bărbatul l-a stropit pe aceasta cu benzină, după care i-a dat foc.
„Medicii legişti au constatat că victima a prezentat şoc postcombustional instalat ca urmare a arsurilor prin flacără şi contact, gradul II, III, IV, (…) pe aproximativ 60% suprafaţă corporală. Leziunile s-au putut produce prin flacără şi contact cu un lichid (posibil benzină)”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

Medicul legist a precizat că leziunile suferite i-au pus în pericol viaţa bărbatului, el având nevoie de o lună de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni, în cazul în care nu apar complicaţii.

Gheorghe Suciu a fost reţinut de procurori pentru violenţă în familie cu referire la tentativă la infracţiunea de omor, el urmând să fie dus la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă.