Bărbat reţinut după protestele anti-restricţii din Bucureşti. Procurorii cer arestarea lui

Bărbatul luat pe sus de jandarmi după ce a refuzat să se legitimeze la manifestația anti-restricţii şi anti-mască de luni după-amiază din Piața Universității a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie propus pentru arestare. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi a fost amendat şi cu 2.500 lei. 

30 mart. 2021, 17:20
Bărbat reţinut după protestele anti-restricţii din Bucureşti. Procurorii cer arestarea lui

Bărbat reţinut după protestele anti-restricţii din Bucureşti. Este vorba despre cel luat pe sus de jandarmi în Piaţa Universităţii după ce a refuzat să poarte mască, a refuzat să se legitimeze şi s-a luat la trântă cu jandarmii care voiau să-l conducă la secţia de poliţie.

Citeşte şi: Scandal la protestele anti-restricţii, din Bucureşti. Protestatar luat cu forţa de jandarmi. Manifestaţii şi în alte ORAŞE! – VIDEO

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti spun că luni, în jurul orei 17:10, „pe fondul refuzului de a respecta normele de protecție şi de a se legitima, bărbatul s-a opus conducerii la sediul secției de politie şi a exercitat violențe împotriva unei persoanei vătămate, jandarm aflat in exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

Procurorii au precizat că unui dintre jandarmii care au intervenit pentru ridicarea protestatarului a suferit traumatisme care necesită 1-2 zile pentru vindecare. De asemenea, bărbatul i-a distrus altei persoane ochelarii și casca tip hands-free de la stația de emisie recepție.

Pentru faptele sale, protestatarul s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni de ultraj. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Protestele au degenerat, confruntări violente în Capitală. Zeci de protestatari au fost reţinuţi VIDEO


loading...
Partenerii noștri