Bărbat reţinut pentru uciderea unui bătrân pe care a vrut să-l jefuiască

Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Alba pentru uciderea unui bătrân pe care a vrut să-l jefuiască, victima surprinzându-l pe hoţ care s-a speriat şi a reacţionat violent.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 15:34
Bărbat reţinut pentru uciderea unui bătrân pe care a vrut să-l jefuiască

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, vineri, reţinerea inculpatului Diego Armando Cordoş pe o durată de 24 de ore, pentru violare de domiciliu şi omor deosebit de grav.

Potrivit anchetatorilor, în seara de marţi, 27 martie 2012, inculpatul Diego Armando Cordoş a intrat, fără drept, în locuinţa victimei B.M. (în vârstă de 71 de ani) cu scopul de a sustrage bunuri. Fiind surprins de către acesta, inculpatul a reacţionat violent, lovindu-l cu pumnii în zona feţei, în mod repetat, după care a imobilizat victima prin legarea mâinilor cu două sfori. La scurt timp după plecarea inculpatului de la domiciliul victimei, aceasta a decedat, fiind găsită de către vecini abia la data de 29 martie 2012.

Cercetările au fost efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal Alba cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba.