Bărbat suspect de coronavirus, scandal la Spitalul din Galaţi. Era în izolare şi a vrut să plece

Un pacient suspect de coronavirus a făcut scandal la Spitalul de Boli Infecţionase din Galaţi. Deşi se afla în izolare, bărbatul a încercat să fugă şi a agresat personalul medical.

RomaniaTV.net
29 feb. 2020, 15:53
Bărbat suspect de coronavirus, scandal la Spitalul din Galaţi. Era în izolare şi a vrut să plece

Bărbatul este taximetrist și face curse frecvente către aeroportul Otopeni din București. Vineri, a sunat la 112 pentru că avea febră şi tuşea. Şoferul a fost transportat imediat cu o ambulanţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi, unde a declarat că a adus de la aeroport din București mai multe persoane care se întorceau din Italia, relatează Digi24.

Citeşte şi: Femeie suspectă de coronavirus, luată cu izoleta de pe aeroportul din Timişoara. Tânăra a venit din Italia

Odată ajuns la spital, medicii i-au spus că va rămâne internat. Bărbatul a devenit atunci nervos, a început să înjure şi a agresat personalul medical, spunând că nu vrea să rămână internat.

Citeşte şi: O fetiţă de patru ani suspectă de coronavirus a fost internată la Bacău

În cele din urmă, taximetristul a fost liniştit de un echipaj al Jandarmeriei, iar acum se află într-un salon al spitalului.

Autoritățile gălățene sunt în alertă după ce trei persoane au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase cu suspiciune de coronavirus.

„Sunt trei persoane internate la Spitalul de Boli Infecțioase, care prezintă o simtomatologie a unei boli de sezon. Avem o persoană care vine din zona Lombardiei, o altă persoană care a intrat în contact cu persoane care vin din Italia, iar cea de-a treia persoană este una care este în cea de-a 14-a zi de izolare, dar pentru că a prezentat simptome am decis să îi prelevăm probe. Probele au fost trimise la București și așteptăm rezultatele”, ne-a declarat Gabriel Avrămescu, prefectul județului Galați, conform Viata Libera.

La nivelul judeţului Galaţi sunt 224 de persoane izolate la domiciliu, iar alte patru sunt în carantină într-un centru special.

Citeşte şi: CORONAVIRUS în România. Bilanţul OFICIAL al persoanelor infectate, izolate la domiciliu sau în carantină