Bărbat ucis cu bestialitate într-o stație de autobuz din Capitală. Agresorul a fost săltat de mascaţi în timp ce facea un LIVE pe Facebook

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost lovit cu bestialitate în zona capului şi tâlhărit la scurt timp după ce a scos bani de la un bancomat. Bărbatul agresat a ajuns inconştient la spital şi la scurt timp a murit. În urma cercetărilor, agresorul bătrânului a fost prins de Poliție, reţinut şi ulterior arestat.

17 aug. 2021, 13:23
Bărbat ucis cu bestialitate într-o stație de autobuz din Capitală. Agresorul a fost săltat de mascaţi în timp ce facea un LIVE pe Facebook

Un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv după ce a fost reţinut de procurori, fiind acuzat că a lovit mortal şi tâlhărit un bărbat în apropierea unei staţii de autobuz în Sectorul 3 al Capitalei. Criminalul a săltat de mascaţi, chiar în casa sa, în timp ce făcea Live pe Facebook.

Bărbatul se afla în faţa calculatorului, fuma şi asculta muzică. La un moment dat se ridică de la birou după ce aude un zgomot puternic la uşă. În filmarea de pe Facebook se vede de asemenea cum suspectul este pus la pâmânt de trei luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

Cum a a avut loc crima din Sectorul 3

„La data de 14 august, în jurul orei 00,00, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un spital de urgenţă cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adus, în stare de inconştienţă, cu leziuni la nivelul capului, un bărbat neidentificat, găsit în proximitatea unei staţii de autobuz din Sectorul 3. În cursul nopţii bărbatul a decedat”, a anunţat Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii patroanei firmei pirotehnice de la Colectiv, Daniela Niţu. Ce s-a găsit la autopsie

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit identitatea victimei şi ce s-a întâmplat cu ea. Astfel, s-a stabilit că atacatorul l-a urmărit pe bătrân, l-a lovit în cap și a fugit cu banii scoşi de la bancomat și telefonul victimei.

„În urma mai multor audieri a fost identificată persoana vătămată, iar prin intermediul unui membru al familiei sale s-a reuşit stabilirea traseului urmat de victimă în ziua de 13 august. De asemenea, din exploatarea unor informaţii, precum şi din vizionarea unor imagini surprinse de camerele de supraveghere a rezultat că bărbatul de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la o agenţie bancară, iar la acel moment avea asupra sa mai multe bunuri personale care nu au mai fost găsite la momentul în care a fost descoperit inconştient”, arată sursa citată.

Citeşte şi: Criminalul educatoarei, ucise cu bestialitate, a fost prins după 4 zile de căutări

În urma anchetei, au fost identificate două persoane care intraseră în posesia unui bun ce aparţinea victimei, iar în urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat, din acelaşi cartier, cunoscut doar în baza unui prenume.

„S-a stabilit identitatea acestuia, iar în baza probatoriului administrat, în dimineaţa de 15 august 2021, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul acestuia, în Sectorul 3. În locuinţă au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri. Procurorul criminalist au dispus ulterior reţinerea sa.